ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με προβλήματα η προετοιμασία της ΑΓΚΑΘΙΑΣ ενόψει τοπικού ντέρμπι

Πίσω τους άφησαν στη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ το άτυχο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή τους στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της Κυριακής (18/11) κόντρα στη ΒΕΡΟΙΑ.

Ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες, από το οποίο οι "ασπρόμαυροι" θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ότι καλύτερο μπορούν, έχοντας στόχο να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Κωστογλίδης δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Καψάλη και Λαζόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αβραμόπουλου και Σούκια που αποκόμισαν προβλήματα από το ματς με τον Αλμωπό.

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τη ΒΕΡΟΙΑ, που είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο Ημαθιώτικων ομάδων, ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" τόνισε:

"Σίγουρα είναι ένα τοπικό παιχνίδι, με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας ετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα ματς που παίξαμε, δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι".