Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Σοκ" στο φινάλε για την ΑΓΚΑΘΙΑ!

"Σοκ" στο φινάλε για την ΑΓΚΑΘΙΑ!

Δεν κατάφερε να δώσει αξία στη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο Ημαθιώτικο ντέρμπι η ομάδα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδό της με τον Μελιτέα Μελίτης!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με τον Σούκια, είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ, αλλά ισοφαρίστηκαν στο φινάλε του αγώνα από τον Μπατμά!

Στις καθυστερήσεις πέτυχαν γκολ με τον Τριανταφυλλίδη το οποίο όμως ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ, με υπόδειξη διαιτητή και βοηθού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (90’ Τζερεμές), Γκελοσάνι (79’ Τριανταφυλλίδης), Γιαννόπουλος, Σούκιας, Κίτσας Λ., Πέτκος (27’ Σιδηρόπουλος).

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Τσώτσος, Κεσίδης (80’ Κυριακόπουλος), Σεκκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (60’ Λεζάκης), Γιώσης, Μπατμάς (90+ Τσίτσης), Κάσα, Ζωχιός (88’ Παπασωτηρίου), Ρωμαίος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (26/11)...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS