ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε το ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ και προκρίθηκε στους "8" η ΑΓΚΑΘΙΑ

Στους "8" του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας προκρίθηκε η ΑΓΚΑΘΙΑ μετά τη νίκη της με 2-0 επί του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τον Σταύρο Κωστογλίδη να δίνει χρόνο και σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι στιγμής πολλές συμμετοχές.

Στο πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές στιγμές, στο 25' με τον Βεζυργιαννόπουλο και στο 30' με τον Μπακιρτζή, ενώ τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή ευκαιρία με τον Στυλίδη.

Στην επανάληψη οι "ασπρόμαυροι", βοηθούμενοι και από τις αλλαγές που έκαναν, βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 75' άνοιξαν το σκορ με προβολή του Ρογγότη, ενώ τρία λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0, όταν ο Ευγ. Κίτσας με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στον Γκιουλέκα, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 80' οι Αγκαθιώτες έχασαν πέναλτι με τον Ρογγότη, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Βασιλείου.

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία των Λαζάρου, Τράντου και Ρηγόπουλου.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιδαρόπουλος, Γιώτας (76' Γιαζιτζόγλου), Σακαλής, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Πέτκος, Γαβριηλίδης (46' Αβραμόπουλος), Στυλίδης, Τριανταφυλλίδης, Ηλιάδης (46' Κίτσας Ε.), Σιδηρόπουλος (65' Χατζόπουλος).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Αρβανίτης (83' Νατσικόπουλος), Παντόπουλος, Βασιλείου, Γιουλέκας, Νικολόπουλος (87' Πιστικίδης), Χατζόπουλος, Ρογιάννης, Μιχαηλίδης, Μπακιρτζής, Βεζυργιαννόπουλος (67' Μητσιώτης).