Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επέστρεψε στη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ο Χρήστος Ζαρογιάννης!

Επέστρεψε στη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ο Χρήστος Ζαρογιάννης!

Στα "ασπρόμαυρα" ντύθηκε και πάλι ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, που βοήθησε σημαντικά στον πρώτο γύρο την ομάδα των Γιαννιτσών, αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους (ήθελε να μείνει στην Ημαθία) κι έτσι ήρθε σε συμφωνία με τη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Γιαννιτσών:

"Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ζαρογιάννης από την ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά, ο έμπειρος μέσος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς της ομάδος και με δήλωση του ευχαριστεί τους πάντες στον σύλλογο για την σύντομη θητεία του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτή την ομάδα. Τους συμπαίκτες μου τους προπονητές την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Οφείλω να ομολογήσω πως με στεναχωρεί το γεγονός που αποχωρώ αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας. Ήταν χαρά μου που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό που χτίζεται από τον πρόεδρο κύριο Δανιηλίδη Τεο και τους παράγοντες που δείχνουν πως πρέπει να λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα είμαι πάντα φίλαθλός της…»

Η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με 4 παίκτες και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν τα ονόματα τους , παίκτες έμπειρους εν ενεργεία σε συμμετοχές και ομάδες Β, Γ’ εθνικής".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS