Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κανονικά το ματς της ΑΓΚΑΘΙΑΣ κόντρα στο Παλαιοχώρι

Κανονικά το ματς της ΑΓΚΑΘΙΑΣ κόντρα στο Παλαιοχώρι

Κανονικά θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας καθάρισαν σήμερα το γήπεδο (φωτο), το οποίο χθες ήταν γεμάτο από χιόνια και έτσι η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά στις 3μμ.

Αντίθετα, απίθανη φαντάζει η διεξαγωγή του Κυριακάτικου αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ στα Γιαννιτσά με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το πυκνό χιόνι που έπεσε από την Τετάρτη, σε συνδυασμό με το παλιό που είχε παγώσει, καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το pellasports, προκειμένου να αποφύγουν περιττά έξοδα οι γηπεδούχοι και άσκοπη ταλαιπωρία οι φιλοξενούμενοι, η διοίκηση του ΑΣ Γιαννιτσά έστειλε στην ΕΠΟ έγγραφο (με φωτο του γηπέδου) ζητώντας την αναβολή της αναμέτρησης, με την αρμόδια επιτροπή να εξετάζει το αίτημα και να αποφασίζει άμεσα για την τύχη του αγώνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS