ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σταύρος Κωστογλίδης: "Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα με μια πολύ καλή ομάδα"

Ικανοποιημένοι ήταν και οι δύο προπονητές της αναμέτρησης της Νίκης Αγκαθιάς με τον Άρη Παλαιοχωρίου. Ο Σταύρος Κωστοσγλίδης για το τελικό αποτέλεσμα, μετά από προβληματική προετοιμασία και ο Ανδρέας Παντζιαράς για την προσπάθεια των παικτών του σε έναν αγωνιστικό χώρο, όπως είπε, για… γουρούνια (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Αγκαθιάς είπε:

"Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το απέδειξε σήμερα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έπαιξαν πάρα πολύ καλά και φάνηκε πως είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς με 2-0 αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Θεωρώ πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και η ομάδα του Παλαιοχωρίου είχε μια ελαφρά υπεροχή. Απλά είχαμε ένα πρόβλημα και αυτό φάνηκε σήμερα. Από την προηγούμενη Παρασκευή δεν έχουμε κάνει προπόνηση, δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Σήμερα μπήκαμε για πρώτη φορά σε κανονικό γήπεδο. Αυτό μας επηρέασε 100%. Επίσης είχαμε τρεις καινούργιους παίκτες στην ενδεκάδα με τους οποίους δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε καθόλου ούτε στην τακτική. Δουλέψαμε μόνο στον πίνακα.

Πιστεύω πως αν είχαμε όλο αυτόν τον καιρό την δυνατότητα να κάνουμε προπονήσεις στο γήπεδο, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό και θα το κερδίζαμε.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των νεοαποκτηθέντων, ο Σταύρος Κωστογλίδης είπε:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ποιοτικοί παίκτες. Ο Ζαρογιάννης, ο Προβατίδης και ο Κασαπίδης είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά. Γι αυτό τους πήραμε. Για να δυναμώσουμε, γιατί δεν είχαμε βάθος. Όταν μια ομάδα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, πρέπει να έχει βάθος. Δεν μπορεί να παίζει με 12-13 παίκτες. Είπα σήμερα τα παιδιά ότι με νίκη πάμε για κάτι άλλο και με ήττα πάμε για κάτι άλλο. Με νίκη κοιτάμε πιο ψηλά, με ήττα διαφορετικά".