Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Κομπλέ" η ΑΓΚΑΘΙΑ στα Γιαννιτσά

"Κομπλέ" η ΑΓΚΑΘΙΑ στα Γιαννιτσά

Μια δύσκολη τριάδα αγώνων ξεκινάει από αύριο για τη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ. Οι "ασπρόμαυροι" πηγαίνουν στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσουν την δυνατή τοπική ομάδα, ενώ στις επόμενες δύο αγωνιστικές θα κοντραριστούν με Μακεδονικό (εκτός) και Τρίγλια (εντός).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σταύρος Κωστογλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχοντας την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο την διατήρηση του αήττητου για ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου Γιαννιτσών, σε αυτό δηλαδή που χρησιμοποιεί η ομάδα σαν προπονητικό κέντρο, αφού ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της πόλης, λόγω του καιρού είναι σε κακή κατάσταση.

Το ματς θα "σφυρίξει" ο Πολυχρονίου από την Καστοριά, με βοηθούς τους Τέγο και Δρουδάκη (Γρεβενών).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS