ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν σταμάτησε ούτε στη Νέα Ευκαρπία το «εξπρές» της ΑΓΚΑΘΙΑΣ!

Ασταμάτητη η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, πέρασε με μεγάλο διπλό από τη Νέα Ευκαρπία κερδίζοντας με 3-2 τον Μακεδονικό!

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και πήρε την σπουδαία νίκη με γκολ που πέτυχαν οι Γκελοσάνι (15’), Προβατίδης (28’) και Ζαρογιάννης (82’ πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά δύο φορές το σκορ, με τους Καρλόπουλο (20’) και Τσουκάνη (61).

Το σκορ ανοιξε η ΑΓΚΑΘΙΑ σρο 15' οταν ο Προβατίδης έδωσε στον Γκελοσάνι και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.
Στο 20' ανατροπή του Καρλόπουλου από τον  Κίτσα Ελ., με το πέναλτι να εκτελεί εύστοχα ο Καρλόπουλος για το 1-1.
 
Στο 28’ ο Γκελοσάνι εδωσε στον Προβατίδη, αυτός έπιασε το σουτ, ο Γουμάγιας απέκρουσε ασθενώς με τη μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα. Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να διώξει, όμως, βρήκε αέρα και η μπάλα κατέληξε στην εστία (1-2)!!
 
Στο 61’ μπαλιά τρύπα του Καρλόπουλου στον Τσουκάνη, αυτός με ευθύβολο σουτ εντός περιοχής έγραψε το 2-2.
 
Στο 73’ μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό. Ο Καμπεράι έβγαλε τον Τσουκάνη σε θέση τετ-α-τετ, όμως, ο τελευταίος νικήθηκε από τον Τόλιο.
 
Στο 82’ μαρκάρισμα του Γαρύφαλλου εντός περιοχής του Μακεδονικού πάνω στον Σούκια, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Ζαρογιάννης έγραψε το τελικο 2-3!
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπίλης): Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου (86’ Μπαρντούσι), Γεωργιάδης (46’ Τριανταφυλλίδης), Τσουκάνης, Δήμου, Ζαφειρίδης, Ποκόνγκ, Γαρύφαλλος, Καμπεράι, Καρλόπουλος, Τράικος (46’ Νικολαΐδης).
 
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κασαπίδης, Κίτσας Ελ., Λιόλιος, Ρογγότης, Ζαρογιάννης, Γκελοσάνι (90’ Γιαννόπουλος), Προβατίδης (41’ Σούκιας), Τριανταφυλλίδης, Αβραμόπουλος (71’ Μούδιος), Χατζόπουλος.