ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι η ΑΓΚΑΘΙΑ!

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία επιβλήθηκε με 3-0 του Π.Ο. Τρίγλιας!

Οι Αγκαθιώτες ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με την οποία διατηρήθηκαν σε τροχιά πρωταθλητισμού!

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας, Χρήστου Πετρίδη.

Το σκορ άνοιξε στο 23’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου, ο Ρογγότης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42’ ο Τριανταφυλλίδης και πάλι έβγαλε στον Προβατίδη, αυτός εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Στην επανάληψη η Τρίγλια μπήκε δυνατά και στο 55’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ντούνγκα έπειτα από κόρνερ του Ευθυμιάδη.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62’ η ΑΓΚΑΘΙΑ τριπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Μούδιος έβγαλε μπαλιά «τρύπα» στον Σούκια και αυτός από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Ζαρογιάννης για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κίτσας Ελ. (90’ Πατσιαβούρας), Λιόλιος, Ρογγότης (85’ Γιαννόπουλος), Ζαρογιάννης, Κασαπίδης, Τριανταφυλλίδης, Μούδιος, Χατζόπουλος (73’ Πέτκος), Προβατίδης (60’ Σούκιας), Γκελοσάνι.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ευθυμιάδης, Προκοπίου (46’ Σγοιυρής), Μπέσσας, Μενεγκάλι, Καρατζάογλου (65’ Μουτζίκος), Σουάνης (65’ Πάλλας), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (77’ Κεχαγιάς), Ντούνγκα, Λιόνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/2…