ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεσπόζει το Ημαθιώτικο ντέρμπι στην Γ' Εθνική

Αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου στις 3μμ διεξάγεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά πολύ την παραπέρα πορεία και τον στόχο των δύο ομάδων, ως προς την πρώτη θέση. Και αυτό γιατί με νίκη, η ΒΕΡΟΙΑ εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις, αφού η ΑΓΚΑΘΙΑ, που βρίσκεται στην τρίτη με πέντε βαθμούς διαφορά από την αυριανή της αντίπαλο, θα μείνει πολύ πίσω.

Αντίθετα με νίκη των γηπεδούχων, αυτή η διαφορά θα μειωθεί κατά πολύ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, που θεωρητικά τουλάχιστον, έχει πιο εύκολο πρόγραμμα τόσο από την ΒΕΡΟΙΑ όσο και από το Παλαιοχώρι, να μπει με ίσους όρους στην διεκδίκηση μιας θέση στην πρώτη δυάδα.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, τέλος, πιο ευνοημένη θα βγει η «Βασίλισσα», που θα διατηρήσει την διαφορά των πέντε βαθμών από την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστούν οι δύο αντίπαλοι στο αυριανό ντέρμπι, που όπως προαναφέραμε αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύ μεγάλος αριθμός φιλάθλων απ' όλη την Ημαθία.

Για την ομάδα της ΝΙΚΗΣ, ο Σταύρος Κωστογλίδης δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του αρχηγού Γιώργου Ρογγότη που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στην Αριδαία.

Δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και ο Γιαζιτζόγλου, ενώ στο απουσιολόγιο είναι γραμμένο και το όνομα του Πέτκου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Για τη ΒΕΡΟΙΑ, μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του αρχηγού της Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Ζούρκο, Μελικιώτη και Ιωάννου.

Η αποστολή των "κυανέρυθρων" αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι παίκτες: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Μαραγκός, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας και Τρούπκος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πολυχρόνης του Συνδέσμου Πιερίας, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συντοπίτες του Βρούζο και Κουτσικανίδη.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ KERKIDASPORT.GR

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE εικόνα και σχολιασμό από το kerkidasport.gr σε συνεργασία με το emvolos.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ" και του ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ "ΑΦΟΙ ΚΑΛΙΑΡΙΔΗ".