ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι δήλωσαν Κωστογλίδης και Θεοδοσιάδης στο kerkidasport για το αυριανό ντέρμπι

Ένα σπουδαίο ματς που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της φίλαθλης Ημαθίας, διεξάγεται αύριο Κυριακή στο γήπεδο της Αγκαθιάς, όπου η τοπική ΝΙΚΗ θα υποδεχτεί τη ΒΕΡΟΙΑ (διαβάστε το ρεπορτάζ).

Το kerkidasport.gr μίλησε με τους προπονητές των δύο αντιπάλων, τον Σταύρο Κωστογλίδη των "ασπρόμαυρων" και τον Σάκη Θεοδοσιάδη των "κυανέρυθρων", ζητώντας την άποψή τους για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ: "Είναι τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίζεις συχνά τέτοια μεγάλα ονόματα. Για εμάς είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά και αν θα συνεχιστεί η μέχρι στιγμής εκπληκτική πορεία που κάνουμε. Με νίκη είμαστε ακόμα μέσα στο κόλπο για την δυάδα, ενώ σε περίπτωση ήττας τα περιθώρια στενεύουν, καθώς απομακρυνόμαστε από αυτήν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα παίξουμε για τη νίκη. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο πιστεύω ότι θα έρθει πολύς κόσμος να το παρακολουθήσει".

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: "Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απαιτήσεων. Με έναν πολύ καλό αντίπαλο, που δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε όλα εκείνα τα αγωνιστικά ερεθίσματα και τις δυσκολίες που θα υπάρξουν κατά την διάρκειά του, δίνοντας για άλλη μια φορά οι ποδοσφαιριστές μας τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να πάρουμε την νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου".

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης είχε βγει ο τεχνικός της ΑΓΚΑΘΙΑΣ αφού η ομάδα του είχε κερδίσει με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.