ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους ΑΓΚΑΘΙΑ και ΒΕΡΟΙΑ

Πραγματικό ντέρμπι, με δύναμη, πάθος, νεύρα και ελάχιστες καλές ευκαιρίες, έγινε στο γήπεδο της Αγκαθιάς, όπου η τοπική ΝΙΚΗ και η ΒΕΡΟΙΑ έμειναν στην λευκή ισοπαλία, για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι 1000 περίπου φίλαθλοι που κατέκλεισαν τις κερκίδες, είδαν τη "Βασίλισσα" να έχει την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά να μην καταφέρνει να διασπάσει την καλοστημένη μεσοαμυντική διάταξη των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ στο 23ο λεπτό όταν ο Σούκιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοντογουλίδη από το σημείο του πέναλτι!

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δύο αντίπαλοι ήταν νευρικοί, με τους Βεροιώτες να έχουν δύο καλές στιγμές, στο 13' με το σουτ του Σκαθαρούδη να καταλήγει στα χέρια του Τόλιου και στο 20' με τον Χαντζάρα να μην εκμεταλλεύεται την σέντρα του Κανούλα από δεξιά.

Στο 23' έγινε η φάση του αγώνα, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι σε χέρι του Μουρατίδη μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σούκιας όμως ο Κοντογουλίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και αποσόβησε το γκολ κρατώντας ανέπαφη την εστία του!

Έχοντας την ψυχολογία υπέρ τους, οι Βεροιώτες ανέλαβαν στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν για την επίτευξη ενός τέρματος, έχοντας και την αέρα υπέρ τους, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με εξαίρεση ένα σουτ του Κανούλα στο 29' που έφυγε ψηλά άουτ και ένα γέμισμα του Μουχάλη στο επόμενο λεπτό που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Χαντζάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η "Βασίλισσα" συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και να ψάχνει το γκολ, με τους Αγκαθιώτες να κλείνουν καλά όλους τους διαδρόμους και να προσπαθούν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις.

Στο 59' ο Λιόλιος από καλή θέση έπιασε το μονοκόμματο σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 84' ο ίδιος παίκτης έβγαλε επικίνδυνη συρτή σέντρα από αριστερά αλλά απομάκρυνε ο Μουρατίδης.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες πίεσαν για ένα γκολ και στο 88' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μουρατίδη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.

Στο 91' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αβραμόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο, ενώ στο 92' ο Μουρατίδης από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε τη μπάλα.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Πολυχρόνη από την Πιερία και των συντοπιτών βοηθών του, Βρούζου και Κουτσικανίδη.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Σταύρος Κωστογλίδης): Τόλιος, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Ζαρογιάννης (90'+ Πατσιαβούρας), Σούκιας (80' Κίτσας Ελ.), Χατζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κασαπίδης, Κίτσας Λ., Γκελοσάνι (90'+ Γιαννόπουλος), Προβατίδης (65' Μούδιος).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Σκαθαρούδης (82' Καράμπελας), Μπλέτσας (68' Τσικόπουλος), Κανούλας, Ταϊρης, Χαντζάρας (78' Μυλωνάς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/3...