Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Εδεσσαϊκό) και ελπίζει για την 2η θέση η ΑΓΚΑΘΙΑ

Επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Εδεσσαϊκό) και ελπίζει για την 2η θέση η ΑΓΚΑΘΙΑ

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία επιβλήθηκε δίκαια με σκορ 1-0 του Εδεσσαϊκού εντός έδρας και συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στο πρωτάθλημα.

Το νικητήριο τέρμα των "ασπρόμαυρων" πέτυχε ο Ζαρογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σούκιας σημάδεψε το δοκάρι από τα 40 περίπου μέτρα!

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Εδεσσαίους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης από τη Δράμα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Κουβαλάκη και Τσακίρη.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (90’+ Τριανταφυλλίδης), Σούκιας (80’ Πέτκος), Κασαπίδης, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ. (67’ Μούδιος), Πατσιαβούρας (87’ Γιαννόπουλος). 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Πασσαλής (61’ Τούφας), Κωνσταντινίδης (66’ Ντόγος), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Μεταξάς (77’ Ταουσάνης), Λαφαζανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/3...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS