Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μέτρια η ΑΓΚΑΘΙΑ νίκησε 1-0 τα Κουφάλια

Μέτρια η ΑΓΚΑΘΙΑ νίκησε 1-0 τα Κουφάλια

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 του ήδη υποβιβασμένου ΠΑΟ Κουφαλίων.

Το νικητήριο γκολ των "ασπρόμαυρων", που δεν έπιασαν καλή απόδοση, σημείωσε ο Σούκιας στο 40' μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Ζαγναφέρη (απέκρουσε ο Τόλιος).

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με την ομάδα της Ημαθίας να έχει την ουσία απέναντι στο συγκρότημα των Κουφαλίων και να φτάνει στο «τρίποντο», που της δίνει έστω και αμυδρές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κίτσας Ελ., Πατσιαβούρας (35’ Προβατίδης), Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Σούκιας (67’ Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Ευγ. (67’ Κασαπίδης), Γκελοσάνι (83’ Πέτκος).
 
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Παπακωνσταντίνου): Κασαπίδης, Χαριζάνης, Λαζαρίδης, Κοντσίδης, Μαργαρίτης, Τσακίρης, Ζαγναφέρης, Βλαχόπουλος (87’ Μήτκας), Αποστολίδης (77’ Αβραμίδης), Χατζής (70’ Κατσιπίδης), Συμεωνίδης (61’ Γιαννουπλάκης). 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1/4...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS