ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σούκιας: «Δύο χαμένα πέναλτι, μια κατηγορία»

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού Πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο ήταν η Νίκη Αγκαθιάς.

Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, η ομάδα της Ημαθίας «φλέρταρε» με αξιώσεις ακόμη και την απευθείας άνοδο, ωστόσο, την τελευταία στιγμή της πήραν τη μπουκιά από το στόμα.

«Στόχος μας ήταν η παραμονή και, τελικώς, λίγο έλειψε να βγούμε και πρώτοι. Αν δεν ήταν τα δύο χαμένα πέναλτι με τον Μελιτέα Μελίτης και με τη Βέροια, τώρα θα ήμασταν στη Football League», υπογραμμίζει στη «Μetrosport» ο Ραφαήλ Σούκιας. Ο 25χρονος μέσος ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν στη φετινή πορεία της Νίκης, της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ μαζί με τον Γκελοσάνι.

«Με τη σκληρή δουλειά, τη βοήθεια του προπονητή και με ατού το καλό κλίμα στα αποδυτήρια πετύχαμε κάτι που στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενε κανείς», προσθέτει. Οσο για τη γεύση που αφήνει η φετινή χρονιά με δεδομένο πως η Νίκη Αγκαθιάς έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό;

«Υπάρχει πικρία με τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά, όμως, σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Οταν ξεκινάς για να σωθείς και καταλήγεις να διεκδικείς την άνοδο δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος», τόνισε και παράλληλα, ανέδειξε τη συμβολή του προπονητή Σταύρου Κωστογλίδη και της διοίκησης.

«Επαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο. Αυτός και ο πρόεδρος, ο κ. Ματσούκας», δήλωσε. Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Θα δούμε τους στόχους που θα έχει η ομάδα, θα συζητήσουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», κατέληξε.

Πηγή: metrosport.gr