ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αρχές Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος έπεσε και η αυλαία στις προπονήσεις της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ. Αναμφίβολα ήταν μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι ξεκίνησαν με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και έφτασαν μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου!

Πλέον, οι ιθύνοντες της ΝΙΚΗΣ στρέφουν την προσοχή τους στον προγραμματισμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με στόχο να επαναλάβουν την φετινή πορεία και γιατί όχι να δουν την ομάδα ακόμη ψηλότερα.

Σίγουρα αρκετά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση, που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου, με πρώτο και καλύτερο το θέμα προπονητή. Από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στον Σταύρο Κωστογλίδη, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης της φετινής εντυπωσιακής πορείας της ομάδας και θέλουν να συνεχιστεί για μία ακόμη χρονιά η επιτυχημένη συνεργασία τους. Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου.

Μια Γενική Συνέλευση, στην οποία οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και πάλι τον κόσμο της Αγκαθιάς να σταθεί στο πλευρό τους, ώστε να μπορέσουν να την οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες.

Ένα ακόμη ζήτημα που "καίει" είναι το ρόστερ και η παραμονή των ποδοσφαιριστών που αποτελούσαν φέτος το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ στην συνέχεια και ανάλογα με το ποιοι θα παραμείνουν, θα προχωρήσει και η μεταγραφική της ενίσχυση.