ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Τρίτη 25/6 η επαναληπτική Γ.Σ. της Αγκαθιάς

Την προηγούμενη Πέμπτη 20/6 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αγκαθιάς, μία Γ.Σ. που δεν απέφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που ο αριθμός των παρευρισκομένων μελών του συλλόγου δεν ξεπερνούσε τους 25, γεγονός που απογοήτευσε τους ανθρώπους της διοίκησης, η οποία περίμενε να είναι πολύ μεγαλύτερο το ενδιαφέρον των Αγκαθιωτών, μετά μάλιστα την θαυμάσια πορεία που πραγματοποίησε η Νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και χάνοντας τη ν δεύτερη στις λεπτομέρειες.

Έτσι η Γ.Σ. αποφασίστηκε να επαναληφθεί μεθαύριο Τρίτη 25/6, με την ελπίδα πως το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο.

Όμως, ο ισχυρός επί σειρά ετών άνδρας της Νίκης, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτή, ο Αριστείδης Ματσούκας, δεν απέφυγε την Πέμπτη, να εκφράσει τα παράπονά του, για το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή της Αλεξάνδρειας ,δεν στήριξε σε καμία περίπτωση την ομάδα του, ακόμη και σε έργα που έγιναν στο γήπεδο που ανήκει στον Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «την στιγμή που το γήπεδο ήταν ένα εργοτάξιο, μας έστειλαν από τον Δήμο 5 κιλά μπογιά, την οποία όμως τους την επιστρέψαμε με… μία κλωτσιά».

Ακόμη ο Αριστείδης Ματσούκας στάθηκε και καυτηρίασε κάποια κακεντρεχή σχόλια, που ακούστηκαν εκ μέρους συγχωριανών του, σχόλια που παρέπεμπαν στα οικονομικά της ομάδας και πως αυτή μπορούσε και κάλυπτε με επιτυχία τα έξοδα, από την στιγμή που λειτουργούσε επαγγελματικά, είχε έμπειρους παίκτες και έκανε πολύ καλή πορεία.

Περισσότερα πάντως αναμένεται να ειπωθούν στην επαναληπτική Γ.Σ. της Τρίτης 25/6, από την οποία οι διοικούντες τη Νίκη, περιμένουν πολύ μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, προκειμένου να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της.