ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή συνεχίζει η Νίκη Αγκαθιάς!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη που μας πέρασε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Αγκαθιάς, στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί περισσότεροι φίλοι της Νίκης, από αυτή που έγινε πριν 15 μέρες.

Τον Δημήτρη Ματσούκα, που ηγείται της ομάδας εδώ και δύο χρόνια, θα πλαισιώσουν άλλοι 20 περίπου Αγκαθιώτες, οι οποίοι θα συνδράμουν, κυρίως οικονομικά, με τον πρώτο να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος, όπως άλλωστε έγινε τις δύο προηγούμενες περιόδους, που η ομάδα πρωταγωνιστούσε τόσο πρόπερσι στην Α' ΕΠΣΗ, όσο και πέρσι στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αμέσως μετά την Γ. Σ. ο Δ. Ματσούκας συναντήθηκε με τον πρωτεργάτη του περσινού θαύματος που πέτυχε η Νίκη, τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη, με τον οποίο δεν άργησε να έλθει σε συμφωνία, αφού και ο Ημαθιώτης κόουτς δεν έκρυβε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα, μαζί με τον ίδιο πρόεδρο και να δουλέψει με το έμψυχο δυναμικό που γνωρίζει και τον γνωρίζει, μιας και όλα δείχνουν ότι αυτό δεν θα αλλάξει δραματικά και οι περισσότεροι, κυρίως οι νεαροί παίκτες, θα συνεχίσουν στη Νίκη.