ΑΓΚΑΘΙΑ: Οι πρώτες συμφωνίες - Χαμηλό το μπάτζετ – Συνεργασία με τη ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί μετά την πολύ καλή περσινή πορεία, στη Νίκη να ελπίζουν ότι και φέτος  μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο, όμως ο πρόεδρος και κύριος χρηματοδότης της Δημήτρης Ματσούκας, δεν είναι διατεθειμένος να φθάσει και πάλι το μπάτζετ στα 120.000 ευρώ.

 Γι΄ αυτό, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Τόλιο, δεν θα συνεργαστεί με τους άλλους έμπειρους που είχε στο ρόστερ την περσινή περίοδο. Αντίθετα θα συνεχίσουν στην ομάδα οι περισσότεροι νεαροί παίκτες, από του οποίους ήδη συμφώνησαν οι Τριανταφυλλίδης, Πατσιαβούρας, ενώ συμφώνησε με τον Καραγιάννη, που την περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε στον  Εδεσσαϊκό και τους πρώην Βεροιώτες της Κ20 Τσιούχα και Ράδη, που επέστρεψαν από την Κύπρο και την Ζάκυνθο αντίστοιχα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Στην Γενική Συνέλευση της 25/6, συζητήθηκε και η πιθανή συνεργασία με την ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που βρήκε θετικούς όλους τους παρευρισκόμενους, αφού η Νίκη από την «Βασίλισσα» μπορεί να ενισχυθεί, με παίκτες οι οποίοι είναι ταλέντα, όμως δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν στην κατηγορία που αυτή θα αγωνιστεί φέτος, μιας και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.