• Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1062 φορές

Τέλος η ποδοσφαιρική καριέρα για τον Χρήστο Ζαρογιάννη

Το τέλος της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός, μέσω των social media, έκανε γνωστή την απόφασή του, με τη Νίκη Αγκαθιάς να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ζαρογιάννης δεν θα απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο, αφού ήδη ξεκίνησε καριέρα προπονητή, αναλαμβάνοντας εδώ και λίγο καιρό την Θύελλα Σταυρού, την οποία μάλιστα οδήγησε και στην άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Βέροια, ΑΕΠ Βέροιας, Μακροχώρι, Λευκάδια, Αγκαθιά, Γιαννιτσά, Εθνικό Αστέρα, Ιεράπετρα, Αλμωπό Αριδαίας κ.α.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Κανένα άθλημα δεν λατρεύτηκε όσο το ποδόσφαιρο γι' αυτό όταν αποφασίσεις να σταματήσεις πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Για κάθε τέλος υπάρχει και μία αρχή υποστηρίζουν αρκετοί, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ!

Μπορεί η απόφαση μου να ολοκληρώσω μια καριέρα στην οποία γνώρισα πάρα πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο το πράττω με γνώμονα μία νέα "κατεύθυνση", την προπονητική!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διοικούντες συνεργάστηκα τα τόσα χρόνια που αγωνίστηκα στα ελληνικά γήπεδα και να τους εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου που πίστεψαν σε μένα..

Να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τους συμπαίκτες που είχα την τιμή να αγωνιστώ πλάι τους, οι στιγμές στα αποδυτήρια αλλά και όλες τις περιστάσεις που έζησα μαζί τους θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Αποφάσισα να περάσω στο επόμενο στάδιο της ζωής μου και να αναλάβω τον δύσκολο ρόλο του προπονητή, βγάζοντας τα ποδοσφαιρικά από τα πόδια και φορώντας τα στο κεφάλι!

Καλή αντάμωση στα γήπεδα!"