ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Από την Αγκαθιά... στην Κρήτη ο Μανώλης Γκελοσάνι

Τον 22χρονο επιθετικό Μανώλη Γκελοσάνι, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νίκη Αγκαθιάς, απέκτησε ο Α.Ο. Επισκοπής.

Τον ταχύτατο νεαρό ποδοσφαιριστή επέλεξε ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς και η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε τάχιστα για να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μανώλη Γκελοσάνι. Ο νεαρός επιθετικός (αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ως φορ αλλά και ως δεύτερος σέντερ φορ), έχει γεννηθεί στις 4/1/1997 στην Ημαθία και έχει ύψος 1.77μ..

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στην ΑΕ Ποντίων (ΕΠΣ Ημαθίας).

Το 2013-14 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και την επομένη αγωνιστική περίοδο (2014-15α’) στον ΑΣ Λευκαδίων (Γ’ Εθνική). Το δεύτερο μισό της σεζόν (2015-16β’) αγωνίστηκε με τον ΑΣ Ειρηνούπολης όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Ημαθίας.

Το 2015-16 επέστρεψε στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα της Κρύας Βρύσης.

Το 2016-17α’ έπαιξε στον Κεραυνό Επισκοπής (Νάουσα) και τον Ιανουάριο στην ίδια σεζόν (2016-17β’) στον Εορδαϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το 2017-18 έπαιξε και πάλι στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφας (3ος όμιλος) και την τελευταία σεζόν (2018-19) πήρε μεταγραφή στη Νίκη Αγκαθίας όπου πρωταγωνίστησε στον 2ο όμιλο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Μ. Γκελοσάνι: «Πολύ καλό όνομα στον χώρο η Επισκοπή»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Μανώλης Γκελοσάνι δήλωσε στο www.episkopifc.gr: «Ήρθε η στιγμή να δοκιμάζω κάτι διαφορετικό. Θα βρεθώ για πρώτη φορά μακριά από την βόρεια Ελλάδα αλλά σε μία ομάδα όπως είναι η Επισκοπή που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Επίσης, θα βρίσκομαι, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά πλάι σ’ έναν πολύ καλό προπονητή που δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Επισκοπή έχει ένα πολύ καλό όνομα στον χώρο. Έρχομαι για να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και ελπίζω να ανταποκριθώ. Θα πρέπει να έχουμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα όμως πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων μας».