ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κερλίδης: «Τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας»

Για το κρίσιμο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα Δομοκού μίλησε στο kerkidasport.gr ο προπονητής της ΝΑΟΥΣΑΣ Γιάννης Κερλίδης, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση όλων για να καταφέρει να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ημαθιώτης τεχνικός:

«Όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος, η νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο και ιδιαίτερα εντός έδρας είναι επιτακτική ανάγκη.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αντιληφθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα και παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, παρά τις ελλείψεις, για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα προβλήματα είναι πολλά και ποικίλα αλλά δεν είναι ικανά να σταματήσουν την προσπάθειά μας για την κατάκτηση της νίκης σε κάθε ματς.

Είμαστε στον πιο αμφίρροπο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα, ιδιαίτερα από τη μέση και κάτω. Βλέπουμε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά να κερδίζουν πολύ εύκολα και ομάδες που διεκδικούν υψηλότερες θέσεις να μην μπορούν να νικήσουν. Ωστόσο εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Το κλίμα είναι τέλειο, τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και οι μεταξύ μας σχέσεις βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο. Είμαστε μια οικογένεια και προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο για το καλό της ομάδας».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Οι φίλαθλοι της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι μαθημένοι για ψηλότερα, αλλά τώρα στα δύσκολα τους θέλουμε ακόμα πιο κοντά μας, με την έννοια της απόλυτης στήριξης. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την σωτηρία και η όποια κριτική να γίνει στο τέλος».

Για την δική του παραμονή στην ομάδα και τη νέα χρονιά: «Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Μοναδικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για κάτι τέτοιο καθώς δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στην διοίκηση. Την ομάδα αυτή τη στιγμή την «τρέχουν» οι λοχαγοί και σίγουρα τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας».