ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική επικράτηση της Νίκης Αγκαθιάς επί του Φίλιππου Μελίκης

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, καθώς στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν επικράτησε του αξιόμαχου Φίλιππου Μελίκης με 2-1 σημειώνοντας την πρώτη φιλική νίκη.  

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη που παρουσιάστηκε εντελώς ανανεωμένη, καθώς μόνο ο Λευτέρης Κίτσας θύμισε κάτι από την περσινή ομάδα,  παρατάχθηκε με νέους ποδοσφαιριστές υιοθετώντας το δόγμα νεαροί ποδοσφαιριστές, νέα πορεία στη Γ Εθνική. Η Νίκη στάθηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ο Φίλιππος ήταν πολύ ανταγωνιστικός είχε το  momentum του παιχνιδιού και δίκαια το σφύριγμα της λήξης του ημίχρονου τον βρήκε να προηγείται με 0-1 με γκολ που πέτυχε ο Μαμουτόπουλος με κεφαλιά στο 30’.

Στην επανάληψη η Νίκη πήρε τα ηνία του αγώνα δεν κινδύνευσε καθ’ όλη την διάρκεια της, ενώ ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ στο 55’ με τον Καραγιάννη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Ασλανίδη και από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στο 59’  ο Τσιότρας με εύστοχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, σκορ με το οποίο τελείωσε το σημερινό πρώτο φιλικό για την Νίκη και τρίτο για τον Φίλιππο Μελίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος αγωνίσθηκε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον Αντώνη Πιτσάβα, ενώ απουσίαζε και ο βασικός της τερματοφύλακας με τον Ασλανίδη να επανέρχεται μετά από πολύ καιρό εκτελώντας χρέη τερματοφύλακα.

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς: Γιώτας, Ανδρέας, Μισιούδης, Ράδης, Κίτσας Λ., Τσιότρας, Τσιούχας, Γιουλέκας, Κιτάντζης, Μούδιος,, Δραγάνας.
Αγωνίστηκαν και οι Καραγιάννης, Πανταζής, Βλαχάβας, Πάνου, Θεοδώρου, Σάχαλης.

Φίλιππος Μελίκης: Ασλανίδης, Μαμουτόπουλος, Βασιλείου, Θεοδώρου, Ντόβας, Ντόβας, Καρατάσιος, Ανδρίτσος, Πατατούκας, Τεγούσης, Λουμάνι, Βενιόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Μελιόπουλος, Τσανόπουλος, Τσιλίκας, Λουκανόπουλος Κίτσανι, Κίτσα Κ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Πηγή: emvolos.gr