Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Για την παραμονή και… ότι καλύτερο προκύψει - Δήλωση Δ. Πρίντζιου

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Για την παραμονή και… ότι καλύτερο προκύψει - Δήλωση Δ. Πρίντζιου

Επάνοδος στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος έχοντας πλέον περισσότερη εμπειρία, θα προσπαθήσει όχι απλά να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά να κάνει και μια αξιόλογη πορεία φτάνοντας όσο ψηλότερα μπορεί.

Οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι την φετινή σεζόν, αφού κράτησαν τον βασικό κορμό του περσινού ρόστερ και έκαναν οκτώ μεταγραφικές προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόταν η ομάδα.

Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια έχουν δείξει ένα δείγμα των φετινών δυνατοτήτων τους, πετυχαίνοντας 5 νίκες, μία ισοπαλία και έχοντας μόλις μια ήττα, ενώ ενδιάμεσα πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην β’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, επικρατώντας εκτός έδρας της φιλόδοξης Αγ. Μαρίνας.

Πρίντζιος: «Υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση»

Για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας του, μίλησε στην «Κ» ο προπονητής των Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδος στην περίοδο της προετοιμασίας. Τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση και ανταποκρίνονται πλήρως στις δυσκολίες και στην κόπωση των προπονήσεων. Η ομάδα θα στηριχθεί στο περσινό κορμό των παικτών που την οδήγησαν στην άνοδο στη Γ’ εθνική και με τις κατάλληλες προσθήκες που γίνανε από την διοίκηση, πιστεύω θα παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο, που στόχο θα έχει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα για διάκριση από τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά ο φετινός στόχος είναι η σωτηρία της ομάδος στην Γ’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της και να φτάσει στο τελικό του κυπέλλου Ημαθίας και να κατακτήσει το κύπελλο».

Τα μέχρι τώρα φιλικά:

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-5
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ 1-1
ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-4
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 2-0
ΚΑΡΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Αγώνας κυπέλλου Ημαθίας

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2

ΤΟ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ

ΗΡΘΑΝ

Αβραμόπουλος Βαγγέλης
Καπετάνος Δημήτρης
Πίκος Λάζαρος
Ελευθεριάδης Στάθης
Μπαντής Γιώργος
Χαλβατζής Κώστας
Κοσέογλου Χρήστος
Ματράκας Διονύσης

ΕΦΥΓΑΝ

Ζησόπουλος Μάκης
Ανδρίτσος Θανάσης
Μηνούδης Νεκτάριος
Κιρκιλιανίδης Γιάννης (σταμάτησε)

ΕΜΕΙΝΑΝ

Αργυρόπουλος Δημήτρης
Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης
Ατανάσωφ Χρήστος
Κιρκιλιανίδης Ηλίας
Βλάχος Δημήτρης
Χατζόπουλος Νίκος
Τσιρίδης Νίκος
Πέικος Δημήτρης
Σωτηράκης Χρήστος
Αναδολού Δημήτρης
Λίτσι Απόστολος
Παρσόπουλος Αντώνης
Βουλγαράκης Γιώργος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS