ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ’ Εθνική: Ξεκίνημα με το δεξί θέλουν Νίκη Αγκαθιάς και Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Ξεκινάει την Κυριακή (22/9) το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις ομάδες της Ημαθίας που μετέχουν στον 2ο όμιλο να ρίχνονται στη μάχη με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η Νίκη Αγκαθιάς, μετά την περσινή εξαιρετική πορεία που έκανε, διεκδικώντας την άνοδο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, φέτος έχει προχωρήσει σε ριζική ανανέωση, έχει ρίξει αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας και θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην πρεμιέρα την ομάδα της Νέας Καλλικράτειας θέλοντας μόνο τη νίκη, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεση του Σταύρου Κωστογλίδη.

Όσον αφορά τον έτερο εκπρόσωπο του νομού μας στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, επέστρεψε στην κατηγορία πιο έμπειρος και αποφασισμένος, έχοντας σκοπό να κερδίσει αρχικά την παραμονή του και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν δύο προβλήματα για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Φλώρινα, καθώς οι Χατζόπουλος και Κοσέογλου είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίντζιου.   

Η αποστολή θα γευματίσει στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» πριν αναχωρήσει για την πόλη της Φλώρινας.

Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) – 1η αγωνιστική

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (16:30)

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ – Νέα Καλλικράτεια
Φλώρινα – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σειρήνα – Αλμωπός Αριδαίας
Γιαννιτσά – Μακεδονικός
Θερμαϊκός – Εδεσσαϊκός
Μεσοποταμία – Αγροτικός Αστέρας
Θύελλα Σαρακηνών – Άρης Παλαιοχωρίου (ματαιώθηκε)
Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας