ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Αγανακτισμένοι είναι οι άνθρωποι του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, από την δεύτερη συνεχόμενη "σφαγιαστική" διαιτησία που είχε η ομάδα τους, αυτή τη φορά απέναντι στον Μακεδονικό, απειλώντας πως αν συνεχιστεί το ίδιο... βιολί θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δυστυχώς για 2η συνεχόμενη Κυριακή μας αναγκάζουν να διαμαρτυρηθούμε και να προχωρήσουμε σε καταγγελίες κατά των διαιτητών.

Η διαιτησία του κ. Τακίδη στον αγώνα με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης ήταν παραπάνω από κάκιστη.

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε γραφικοί, στον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος που μας υποχρεώνει να λέμε την αλήθεια των γεγονότων - φάσεων και να τις δείχνουμε για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει την πραγματικότητα.

Υπάρχουν ομάδες που δημιουργούν δημόσιες σχέσεις με τους διαιτητές. Εμάς μας αντιμετωπίζουν σαν ένα χωριό και όχι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι τα δυο πέναλτι που έπρεπε να καταλογιστούν υπέρ μας, ο κ. Τακίδης δεν τα είδε. Αντίθετα πρόσεξε τα πέναλτι της αντίπαλης ομάδας, του Μακεδονικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα ζήσαμε την "σφαγή" με την Καλλικράτεια (2 πέναλτι 1 κατά μας και 1 υπέρ μας). Τώρα με τον Μακεδονικό (2 πέναλτι) και στην Φλώρινα (1 πέναλτι).

Επειδή η αγανάκτηση μας έφτασε στα όρια, δηλώνουμε ότι αν υπάρξει ανάλογη διαιτησία στο μέλλον, θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ...