Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε το ματς"

Δ. Πρίντζιος: "Θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε το ματς"

Μετά το τέλος του άτυχου αγώνα που έδωσε η ομάδα του στα Γιαννιτσά και την ήττα που γνώρισε στις καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους, ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μου κερδίζει τις εντυπώσεις όμως δεν παίρνει βαθμό ή βαθμούς, χάνοντας στις καθυστερήσεις και πάλι με πέναλτι.

Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για την νίκη. Σταθήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κάνανε. Επίσης συγχαρητήρια και στην σημερινή διαιτησία που ήταν άψογη".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS