ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-0: Δηλώσεις Πρίντζιου και Κωστογλίδη

Μετά το τέλος του Ημαθιώτικου ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλω - Νίκης Αγκαθιάς (1-0), οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ (Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ):

"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη στο Ημαθιώτικο ντέρμπι, η οποία εκτός από το ότι πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, πιστεύω θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παίζαμε με την πλάτη στο τοίχο, όμως αποδείξανε ότι στα δύσκολα είναι πολύ δυνατοί. Αν και δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, καταφέραμε από μια στημένη φάση να πετύχουμε το χρυσό γκολ με τον Παρσόπουλο και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Η νίκη αυτή αποκτάει μεγαλύτερη σημασία, γιατί έγινε απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα ευχόμουν στο τέλος και οι δυο ομάδες να παραμείνουν στην Γ' εθνική, κάτι που θα είναι καλό για το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο".

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ (ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ):

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Όπως το μόνο σίγουρο ήταν ότι στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Εδεσσαϊκό δεν θα έπρεπε να κερδίσουμε. This is Football"