ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρελθόν από τη ΝΑΟΥΣΑ ο Γιάννης Κερλίδης!!

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ μιας και ο Γιάννης Κερλίδης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της!

Ο Μακροχωρίτης τεχνικός, που είχε επιτυχημένη θητεία στους 2,5 μήνες που έμεινε στους «κυανόλευκους», με δήλωσή του στο kerkidasport.gr μίλησε για αντίξοες συνθήκες εργασίας και πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα οποία τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr:

«Ύστερα από 2,5 μήνες προσπάθειας με κυρίαρχα σημεία αυτής την ειλικρίνεια, το πάθος για δουλειά και την σύμπνοια, αποφάσισα να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της ΝΑΟΥΣΑΣ.

Η απόφαση αυτή έχει σαν πρωταρχικό σκοπό να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και την ένωση των δυνάμεων της πόλης της Νάουσας και των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα, για την επιτυχία του κοινού στόχου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που με επέλεξε αλλά πρωτίστως τους ποδοσφαιριστές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την σωτηρία της ομάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Γ. Κερλίδη στον πάγκο της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι οι Βασίλης Κουρογεωργάκης και Φίλιππος Χατζηγεωργίου.