Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απέδρασε με το διπλό από την Καστοριά ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Απέδρασε με το διπλό από την Καστοριά ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία απέσπασε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στην Καστοριά.

Οι "πράσινοι" επικράτησαν με σκορ 3-0 της Μεσοποταμίας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους γηπεδούχους, φτάνοντας στην 3η της φετινή εκτός έδρας νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τα ΤΡΙΚΑΛΑ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με αυτογκόλ του Κράτσιου, το 2-0 σημείωσε στο 70' με πέναλτι ο Αβραμόπουλος και το τελικό 3-0 ο Παρσόπουλος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Μεϊμαρίδης, Κράτσιος Αρ., Παλαιοδήμος (75' Καραμανίδης), Νικολάου, Λουδοβάρης (68' Παπαχρήστου), Κρομλίδης (62' Ψωμιάδης), Χότζα, Στασινόπουλος, Σαββόπουλος (80' Γάκιας), Ταρέλι, Κοκοβίδης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (87' Ελευθεριάδης), Ντο Σάντος (90' Καπετάνος), Πίκος (62' Μπαντής), Λίτσι (83' Παρσόπουλος).

Γ' Εθνική (2ος όμιλος) - 10η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μεσοποταμία - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-3
Θερμαϊκός Θέρμης - Μακεδονικός 0-0
ΠΑΣ Φλώρινα - Αλμωπός Αριδαίας 1-4
Θύελλα Σαρακηνών - Εδεσσαϊκός 1-1
ΑΣ Γιαννιτσά - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0
Άρης Παλαιοχωρίου - Νέα Καλλικράτεια 0-3 (α.α.)
Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Σειρήνα 3-0 (α.α.)
Ρεπό: ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/11...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS