ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησαν τη Φλώρινα τα ΤΡΙΚΑΛΑ, έχασε στην Καλλικράτεια η ΑΓΚΑΘΙΑ

Με το δεξί μπήκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι «πράσινοι» της Ημαθίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 του ΠΑΣ Φλώρινα και έπιασαν την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε ο Λίτσι στο 29' με πλασέ για τους Τρικαλινούς, με τον Αβραμόπουλο στο 66' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι Φλωρινιώτες μείωσαν στο 80' με κοντινό πλασέ του Μητρεβόλη για το τελικό 2-1.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (80’ Μπίκος), Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος (80’ Κιρκιλιανίδης), Φουρτζίου (70’ Παρσόπουλος), Λίτσι (90’+5’ Χαλβατζής).

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (Γλούφτσης): Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Μπιτσάνης (69’ Ρωμαίος Στ.), Γεωργιάδης, Γιώσης (83’ Χατζητιμοθέου), Κεσίδης Δ., Μητρεβόλης, Λεζάκης (72’ Γκινούδης), Ρωμαίος Ιορδ., Κεσίδης Ν., Μάρκου.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 2-0

Αντίθετα, η ΑΓΚΑΘΙΑ δεν τα κατάφερε στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, όπου γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με σκορ 2-0.

Οι "ασπρόμαυροι" με καλή εμφάνιση κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος, όμως στις αρχές της επανάληψης δέχθηκαν γκολ από τον Κουκουλέκη, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 75'.

Να σημειωθεί ότι στο 70’ ακυρώθηκε γκολ της ΑΓΚΑΘΙΑΣ ως οφσάιντ.

ΝΠΟ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κάλφας): Συλλέκτης, Πολυζάς, Μάντζιος, Κοσμίδης, Κριτσιάνης (90’ Παπαγεωργίου), Αποστόλου, Δαγκούλης, Κουκουλέκης, Παπακωνσταντίνου (46’ Χατζηιγνατιάδης), Ξανθόπουλος, Κιουρτσίδης (46’ Προβατίδης, 75’ Χότζα).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Κανδηλάπτης, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας (60’ Καραγιάννης), Κίτσας, Πανταζής (80’ Μπατσαράς), Τσάτσος (25’ λ.τ. Ευθυμίου), Μούδιος, Γουνόπουλος (50’ Δραγάνης), Λαμπίρης, Ανδριόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/12...