ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επεισοδιακή ήττα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ στη Θέρμη, λευκή ισοπαλία για ΑΓΚΑΘΙΑ

Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (18/12) το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό, σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε τρεις κόκκινες κάρτες (δύο για τους φιλοξενούμενους και μία για τους γηπεδούχους)!

Οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 28' ο Κράββαρης, ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από την ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων λίγο πριν την ανάπαυλα. Τα γεγονότα ξεκίνησαν στο 43’ μετά από εκτός φάσης χτύπημα του Τσιρίδη στον τερματοφύλακα του Θερμαϊκού, Παναγιωτίδη. Ο διαιτητής απέβαλε τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη ένταση και συμπλοκές μεταξύ των παικτών, οι οποίες κράτησαν για αρκετά λεπτά.

Στο β’ ημίχρονο, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έμεινε και με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Ατανάσοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70’. Το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε ακόμη πιο εύκολο των γηπεδούχων, οι οποίοι διατήρησαν το 1-0 μέχρι τέλους και πήραν τους τρεις βαθμούς. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε νέα ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον προπονητή του Θερμαϊκού, Τάσο Δούμα.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Δοξάκης (70’ Χαραλαμπίδης), Ανδρεάκος (45’+1’ Μαυρομιχάλης), Βλαχόπουλος, Κράββαρης (80’ Φάκκας), Μπικιάρης Ν. (85’ Πασιαρδής), Μπικιάρης Ρ..

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (63’ Μπαντής), Ντος Σάντος (63’ Κιρκιλιανίδης), Φουρτζίου (50’ Παρσόπουλος), Λίτσι (58’ Ελευθεριάδης).

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-0

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, πήρε η Νίκη Αγκαθιάς από τον δυνατό Μακεδονικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδό της.

Το ματς έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο.

Στο 6' το σουτ του Γουνόπουλου για τη Νίκη και στο 20' το σουτ του Τσουκάνη για τον Μακεδονικό έφυγαν άουτ.

Στο 49’ ο Παπαδόπουλος από το σημείο του πέναλτι σούταρε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαρντούσι έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ.

Στο 60’ ο Γουνόπουλος έκανε τη σέντρα και Κίτσας πλάσαρε άουτ προ του Γρηγοριάδη για λογαριασμό της Αγκαθιάς, ενώ επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κανδηλάπτης απέκρουσε ασθενώς και ο Μπαρντούσι πήρε το «ριμπάουντ» αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κάνουν τη μεγάλη φάση, με το 0-0 να μένει έως το φινάλε.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Κανδηλάπτης, Πανταζής, Κίτσας, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας, Ευθυμίου, Γουνόπουλος, Μούδιος (90’+3’ Μπατσαράς), Λαμπίρης (83’ Καψάλης), Ανδριόπουλος (73’ Καραγιάννης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Σάββας, Ανδρέου, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής (58’ Τράικος, 78’ λ.τ. Αντωνιάδης), Καράμπελας, Τσουκάνης, Κωσταγιάννης (46’ Παπαδόπουλος), Καρανικόλας (46’ Μπαρντούσι).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 17η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓΚΑΘΙΑ - Μακεδονικός 0-0
Θερμαϊκός Θέρμης - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
ΑΣ Γιαννιτσά - Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Μεσοποταμία - Ν. Καλλικράτεια 0-2
Θύελλα Σαρακηνών - Αγροτικός Αστέρας 1-0
ΑΟ Σειρήνα - Ποσειδών Μηχανιώνας 0-3 (α.α.)
Άρης Παλαιοχωρίου - Εδεσσαϊκός 0-3 (α.α.)
Ρεπό: ΠΑΣ Φλώρινα