ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρίντζιος: "Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς - Ικανοποίηση για την πορεία μας"

Ο τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος, μίλησε στο kerkidasport.gr για το Ημαθιώτικο ντέρμπι της Κυριακής (16/2) με τη Νίκη Αγκαθιάς, για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και για τον στόχο της παραμονής.

Για το ντέρμπι ανέφερε:

"Την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα της Αγκαθιάς. Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που παλεύουμε δυστυχώς για την παραμονή στην κατηγορία. Περιμένω να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι με πολύ πάθος και από τις δυο ομάδες για να πάρουν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, έχουμε παίξει άλλες τρεις φορές φέτος μαζί και γνωριζόμαστε καλά, αν και αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, γιατί πλέον πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι όλης της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι για την Αγκαθιά θα είναι ένας τελικός, διότι μετά την γκέλα στην έδρα της από τους Σαρακηνούς δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια στο γήπεδο τους.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας και να αποκτήσουμε ένα σημαντικό προβάδισμα για την προσπάθεια που κάνουμε για την σωτηρία. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα να μείνει ευχαριστημένος".

Για την μέχρι τώρα πορεία των "πράσινων":

"Η πορεία της ομάδος μου μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική αν και θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο τυχεροί, να είχαμε ακόμα 5 με 6 βαθμούς και τώρα να μιλάμε από άλλη σκοπιά για την υπόθεση σωτηρίας. Επίσης έχει προχωρήσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ημαθίας και είναι μια ανάσα πριν τον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα μου το νέο έτος μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να κρατηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και όλοι ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί ως το τέλος του πρωταθλήματος!"

Για το υπόλοιπο της σεζόν:

"Σίγουρα η υπόθεση παραμονής μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι, διότι είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ' Εθνικής και έχουμε να ανταγωνιστούμε με ιστορικές ομάδες, με τεράστιο παρελθόν και με πολλές εμπειρίες, με μεγάλες πόλεις και με ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Παρόλα αυτά, εμείς με οδηγό τον ενθουσιασμό, την δίψα για την διάκριση αλλά και την πολύ καλή χημεία ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες, θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να παραμείνει στη Γ' Εθνική".