ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1537 φορές

Στο «αέρα» ο Τόλης Τερζής στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ!

Μπορεί αύριο Κυριακή να είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, η οποία θα αναδείξει και το νέο Δ.Σ. της ομάδας, ωστόσο κάποιες κόντρες άρχισαν να βγαίνουν στον ορίζοντα από την περασμένη Τρίτη, μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Τόλη Τερζή και του Γιάννη Μαντζιαρίδη στο τεχνικό τιμ των «κυανόλευκων»!

Το αποτέλεσμα είναι να αμφισβητούνται ακόμα και οι έξι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν την κίνηση για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, οι οποίοι μάλιστα κατηγορούνται ότι βιάστηκαν να ανακοινώσουν προπονητή και βοηθό, από τη στιγμή που η γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι στον "αέρα" η συμφωνία με τους Τερζή - Μαντζιαρίδη και όλοι περιμένουν την αυριανή γενική συνέλευση προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, για το εάν δηλαδή οι έξι θα έχουν την κοινή αποδοχή των υπολοίπων ή όχι.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Καλαϊτζίδης, δείχνοντας ότι δεν θέλει τον Τόλη Τερζή στον πάγκο, πρότεινε στη διοίκηση 3 ονόματα προπονητών, δύο από την Ημαθία και έναν από την Σκύδρα!

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή γενική συνέλευση της ομάδας...