ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Έναρξη προετοιμασίας και δοκιμαστικά

Από την ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώθηκε ότι η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Ιουλίου στις 18:30, υπό τις οδηγίες του προσωρινού προπονητή Γιώργου Απόσογλου.

Το παρών αναμένετια να δώσουν 15 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 5 θα προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Ήδη αποτελούν παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους» οι Σαλέπτης, Συμεωνίδης Χ., Ελευθεριάδης, Σπανός, Τζεϊρανίδης, Μαλέσιος και ο Ηλιάδης που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ αναμένεται να τους ακολουθήσουν οι Γεωργίου, Μαυριδόγλου, Καφές, Σταματέλος και Σαρηγιαννίδης!

Στην λίστα του γενικού αρχηγού Κώστα Γερουλίδη υπάρχουν αρκετά ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν για να αποκτηθούν, όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας, καθώς υπολογίζεται ότι για το ξεκίνημα χρειάζονται περίπου 10-12.000 ευρώ.

Όπως μας είπε ο κος Γερουλίδης, αν βρεθούν αυτά τα χρήματα μετά θα «ρολάρει» η ομάδα από χορηγίες, εισιτήρια και λαχεία και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την Πέμπτη (24/07) θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά και όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες επικοινωνώντας στα παρακάτω τηλέφωνα:

6940864538 (Γερουλίδης Κώστας)
6989685084 (Τσακιρίδης Αλέξανδρος)