ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανησυχία Διονύση Βούλγαρη από τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου

Ανήσυχος δείχνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ Διονύσης Βούλγαρης με τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους "ασπρόμαυρους".

Παρά την προσπάθεια των πρώην συνεργατών του για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση, αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο μιας και ο κόσμος του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στο κάλεσμα για την εγγραφή μελών με μια ετήσια συνδρομή 100 ευρώ.

Αν και οι άνθρωποι της επιτροπής σωτηρίας χτυπάνε καθημερινά πολλές πόρτες λίγοι είναι αυτοί που ανταποκρίνονται.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά την οποιαδήποτε διοίκηση προκύψει, σε σχετική ερώτησή μας απάντησε:

«Έστω και την ύστατη στιγμή πιστεύω ότι θα βρεθούν αρκετά μέλη που θα βάλουν από 100 ευρώ το χρόνο, που αντιστοιχούν σε 30 λεπτά την ημέρα, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει και να προχωρήσει αξιοπρεπώς στη Γ’ Εθνική.

Ας βρεθούν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι και εμείς οι επιχειρηματίες θα βοηθάμε την οποιαδήποτε διοίκηση, πολύ περισσότερο απ’ ότι θα βοηθάει οικονομικά ένα απλό μέλος. Κάτι παραπάνω εγώ, γιατί αυτή την ομάδα την θεωρώ ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Είναι σίγουρο λοιπόν ότι θα πρέπει οι φίλαθλοι του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, παρόλη την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε, να βοηθήσουν την ομάδα τους, γιατί κακά τα ψέματα αυτή είναι που διαφημίζει το χωριό τους και το έχει κάνει γνωστό έξω από τα σύνορα της Ημαθίας.

«Πρώτη» με αισιοδοξία, κέφι και ελπίδα

Πραγματοποίησε την Τρίτη (22/07) η πρώτη προπόνηση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ υπό το βλέμμα του υπηρεσιακού προπονητή, Γιώργου Απόσογλου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει από πέρσι αλλά και παιδιά από την Ακαδημία.

Πλέον η Διοικούσα Επιτροπή στρέφει την προσοχή της στην εγγραφή μελών αλλά και στην γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά της Πέμπτης να επικοινωνήσουν στους παρακάτω αριθμούς:

6940864538 (Γερουλίδης Κώστας)
6989685084 (Τσακιρίδης Αλέξανδρος)