ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1468 φορές

Απογοήτευση...

Ήττα - σοκ γνώρισε στην έδρα της η ΒΕΡΟΙΑ που δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-0!!!

Οι Βεροιώτες δεν μπόρεσαν να τριτώσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, απογοητεύοντας τους φίλους τους, οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ στο τέλος απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αποδοκίμασαν εκτός από τον προπονητή της ομάδας τους, αυτή τη φορά και τους παίκτες της.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο α΄ημίχρονο, με λίγες αλλά κλασικές φάσεις, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι είχε μία άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, ,ε τον Ηρακλή να είναι πιο εύστοχος και να παίρνει το τρίποντο.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Με τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, ξεκίνησε η ΒΕΡΟΙΑ τον αγώνα, πλάγιους μπακ τους Μαλόν-Βασιλαντωνόπουλο, κεντρικούς αμυντικούς τους Ασίγκμπα-Καλί. Στο κέντρο αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Μπαλάφας-Λινάρδος, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Σαρπόνγκ-Κάλβο,με ελεύθερο ρόλο ο Στόιτσεφ και αιχμή στην επίθεση ο Καπετάνος.

Στο β΄ημιχρονο και συγκεκριμένα στο 54΄ο Άρτσε πήρε τη θέση του Κάλβο, μετατοπίζοντας τον Στόιτσεφ στην δεξιά μεριά της επίθεσης.

Η δεύτερη αλλαγή έγινε στο 70΄με τον Λινάρδο να αφήνει τη θέση του στον Μπελαίντ, που πέρασε πίσω από τον Καπετάνο, ενώ ο Άρτσε γύρισε αμυντικό χαφ και στο 79΄ο Τζιώρας αντικατέστησε τον Καπετάνο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στην απόλυτη ισορροπία κυμάνθηκε το πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι υπερείχαν στα… σημεία.Η Βέροια απέδειξε ό, τι μπορούσε να προσεγγίζει ευκολότερα την αντίπαλη περιοχή έχοντας ως κύριο επιθετικό εκφραστή τον Παντελή Καπετάνο ο οποίος απείλησε σε δύο περιπτώσεις παίρνοντας ισάριθμες άστοχες κεφαλιές, ενώ ομοίως έπραξε μία φορά ο Στόιτσεφ. Οι Σαρπόνγκ και Βασιλαντωνόπουλος προσπαθούσαν να δημιουργήσουν «ρήγματα» όντας αρκετά κινητικοί από αριστερά.

Η ισοπαλία δεν εξυπηρετούσε κανέναν από τους δύο αντιπάλους που στην επανάληψη πρόσθεσαν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους. Μοιραία, αμφότεροι μετέτρεψαν το ματς σε… ρουλέτα αφήνοντας στην άκρη τις σκοπιμότητες!

Σε γενικές γραμμές ανώτερος ήταν ο Ηρακλής δημιουργώντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, ενώ οι αλλαγές που έκανε ο Αθηναίος τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν του βγήκαν, με τις δύο από τις τρεις και κυρίως αυτή του Καπετάνου να είναι άστοχη, αφού τόσο η ομάδα του, όσο και ο άπειρος Τζιώρας που πήρε τη θέση του, χρειαζόταν την εμπειρία του.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6' Ο Σαρμπόνγκ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καπετάνος μόνος έπιασε κεφαλιά άουτ

16' Ο Ασίγκμπα γλίστρησε και ο Μοντέιρο που ήταν κοντά του έγινε κάτοχος της μπάλας και απείλησε τον Καντιμοίρη, βγαίνοντας λίγο πλάγια και αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

21'Σέντρα του Σαρπόνγκ από τα αριστερά, κεφαλιά του αμαρκάριστου Στόιτσεφ, η μπάλα έφυγε άουτ!

26' Κεφαλιά του Τζανετόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα "κόλλησε" για λίγο μέσα στην περιοχή,ο Λουκίνας προσπάθησε να απειλήσει, αλλά οι γηπεδούχοι απομάκρυναν την μπάλα.

31' Δυνατό σουτ του Ιντζόγλου, έξω από την περιοχή.Λίγο έξω από την εστία του Καντιμοίρη η μπάλα.

36' Μακρινό σουτ του Δώνη και πάλι, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καντιμοίρης.

40'Σέντρα του Κάλβο, κεφαλιά του Καπετάνου και πάλι, με την μπάλα να φεύγει ξανά δίπλα από την εστία του Χουάντερσον

48' Ο Στόιτσεφ "βρήκε" τον Καλί που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία.

59' Κεφαλιά του Καλί, μπλόκαρεο Χουάντερ σον

65' Ύστερα από φάση διαρκείας, η μπάλα έφθασε στον Λεοζίνιο, που από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη που παραχώρησε κόρνερ με το πόδι.

68' Πολύ καλή στιγμή για τη Βέροια. Ωραία κίνηση του Στόιτσεφ που έπιασε ωραίο σουτ και έδιωξε με δυσκολία ο Χουάντερσον. Στη συνέχεια της φάσης ο Άρτσε υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση

72' Σουτ του Άρτσε, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Χουάντερσον

73' Ο Κούρος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, αλλά έχασε το κοντρόλ και ο Καντιμοίρης πρόλαβε και μπλόκαρε.

75' Ο Σαρπόνγκ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Στόιτσεφ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία, αφού φάτσα με το τέρμα, σούταρε ψηλά άουτ.

81' Ο Πασάς έστρωσε την μπάλα στον Γροντή που με πολύ ωραίο και φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 για τον Ηρακλή.

86' Ο Λεοζίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη και με έναν αμυντικό μόνο πλησίον του, αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα και δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του.

88' Φάουλ του Λεοζίνιο, έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

90' Ο Μπαλάφας έκανε αντικανονικό τάκλιν στον Λεοζίνιο έξω από την περιοχή της ομάδας του.Ο Λεοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Καντιμοίρη που δεν πρόλαβε καν να κάνει εκτίναξη και είδε την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά του πλευρά.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Αθηναίος Καλογερόπουλος έκανε το μεγάλο λάθος στη φάση του 90΄, με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ηρακλή.

Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί του Βεργέτης από την Αρκαδία και Πασχάλης από την Ηπειρο.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντοιμίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Λινάρδος (70’ Μπελαΐντ), Κάλβο (54’ Άρτσε), Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ, Καπετάνος (79’ Τζιώρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κούρος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Δώνης (69’ Αγγελόπουλος), Μοντέιρο, Γροντής (85’ λ.τρ. Ρούσσος), Πασάς, Λουκίνας (56’ Λεοζίνιο).