ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1395 φορές

Κατέρρευσε (και) στη Λεωφόρο η ΒΕΡΟΙΑ!

Νέα πανωλεθρία για τη ΒΕΡΟΙΑ αυτή την φορά στο παιχνίδι της με τον ΠΑΟ, από τον οποίο γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-0.

Ευτυχώς για αυτήν, οι απώλειες βαθμών της Λάρισας και του Λεβαδειακού κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες της  για παραμονή στην κατηγορία. Όμως με τέτοιες εμφανίσεις και άσχημη ψυχολογία, οι ελπίδες είναι ελάχιστες και πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει.

Οι επόμενες επτά αγωνιστικές θα κρίνουν το μέλλον της, αφού θα αντιμετωπίσει ομάδες που μπορεί να τις κοντράρει, αρκεί να το πιστέψει. Έχει 3 αγώνες στο γήπεδό της και 4 μακριά από αυτό με τους περισσότερους αντιπάλους να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι όπως τα Γιάννινα, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, αλλά και την Κέρκυρα.

  ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς πέντε βασικούς παίκτες, αφού δεν έδωσαν το παρόν οι τραυματίες Τόμας, Σισοκό και οι τιμωρημένοι Άρτσε, Καπετάνος, Βασιλαντωνόπουλος, αλλά και ο Μελίσσης που θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση στο κέντρο της άμυνας, παρατάχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στην Λεωφόρο, κόντρα στον ΠΑΟ.

Έτσι ο Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-2-3-1 και τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια, ακραίους μπακ τους Ασίγκμπα, Μίλιεβιτς(ελείψει παίκτη στα αριστερά), κεντρικούς αμυντικούς τους Αντονιάν, Καλί, αμυντικά χαφ τους Μπαλάφα, Σουλέ, αριστερό μεσοεπιθετικό τον Κάλβο, δεξιά τον Λινάρδο, με τον Σαρπόνγκ στην  κορυφή της επίθεσης και πίσω του σε ρόλο ελεύθερου τον Στόιτσεφ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τίποτα δεν φανέρωνε στο πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού το τι θα επακολουθήσει, αφού οι δύο ομάδες με την συμπλήρωσή του δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση την φάση του 9΄για τους γηπεδούχους με τον Εμποκού.

Ένα γκολ από το πουθενά, το οποίο προήλθε από εκτέλεση πέναλτι του Μπέργκ στο 16΄, ήταν η απαρχή του διασυρμού της «Βασίλισσας», η οποία μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λέπτου ήταν για λύπηση, με πολλά αμυντικά προβλήματα και παίκτες που δεν ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και έναν προπονητή που δεν πίστευε με αυτά που έβλεπε από αυτούς.

Έτσι οι πράσινοι σε ρυθμό ρελαντί μάλιστα, πετυχαίνουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου άλλα τρία τέρματα, στο 21΄με τον Κλωναρίδη, στο 39΄ νέα εκτέλεση πέναλτι του Μπεργκ και στο 41΄και πάλι με τον Σουηδό, ενώ  χάνουν και πολλές άλλες ευκαιρίες για αστρονομικό σκορ.

Με το 4-0 του α΄μέρους, στην επανάληψη οι Βεροιώτες ξεκινάνε με μία αλλαγή στο 46΄. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντινίδης μπαίνει στη θέση του Μπαλάφα, ενώ ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποιεί και πολλές εσωτερικές, με τον Σαρπόνγκ να παίζει πίσω από το νεοεισελθόντα Ελληνοαυστραλό, τον Στόιτσεφ να μεταφέρεται στα δεξιά και τον Λινάρδο να πηγαίνει δίπλα στον Σουλέ. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για τους φιλοξενούμενους, αφού με εξαίρεση τον Καλί που ήταν συγκινητικός και τον Κωνσταντινίδη που έδειξε ότι μπορεί σε αυτήν την φάση να βοηθήσει την ομάδα του, οι άλλοι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν μία φάση στο 54΄με τη μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι, αφού χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι στη βολίδα του Σαρπόνγκ.  

Ο ι παίκτες του τριφυλλιού με σβησμένες τις μηχανές  τους, με τον Βιγιαφάνιες στο 57΄ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα χάνουν κάποιες ευκαιρίες όπως αυτές στο 63, 78΄και στις καθυστερήσεις.

Οι άλλες δύο αλλαγές του Ντόστανιτς, με τους Παπαδόπουλο, Μαυριά να παίρνουν τις θέσεις του Λινάρδου στο 64΄και του Κάλβο στο 70΄ αντίστοιχα, με τις οποίες ο Σέρβος τεχνικός ήθελε να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο η ομάδα του, δεν έφεραν την «άνοιξη».

ΠΑΟ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ (72' Ρέις), Ζέκα, Εμποκού (28' λ.τ. Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (59' Λέτο), Μπεργκ