ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1619 φορές

Διαμαρτυρία της ΒΕΡΟΙΑΣ στην ΚΕΔ μετά τη "σφαγή" (video)

"Βράζουν" στις τάξεις της "Βασίλισσας του βορρά" για τη διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλων Πόντου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Οι "κυανέρυθροι" ήταν ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους, είχαν καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά ο διαιτητής Τσέτσιλας και οι βοηθοί του είχαν... άλλη άποψη!

Στο 18' ο Γρεβενιώτης ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι που θα έδινε ακόμα και ο πιο φανατικός Καλαμαριώτης, όταν ο Αμαραντίδης "γκρέμισε" τον Μπαστιάνο λίγο μέσα από την περιοχή αλλά ο διαιτητής που βρισκόταν δίπλα στην φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!!

Στο 68' οι Βεροιώτες ζήτησαν δεύτερο πέναλτι όταν ο Δόρης μπήκε ταχύτατα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και τη στιγμή που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Καλογεράκη ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Απόλλωνα, με τον Τσέτσιλα να κλείνει και πάλι τα μάτια!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο δεύτερος βοηθός Μωυσιάδης, ο οποίος είδε φάουλ σε πτώση... για όσκαρ παίκτη της Καλαμαριάς, από το οποίο προήλθε και το γκολ της νίκης των φιλοξενουμένων στο 87ο λεπτό.

Δικαιολογημένα λοιπόν οι Βεροιώτες μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος και για το λόγο αυτό μάλιστα έστειλαν τη Δευτέρα επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ, ώστε να διαμαρτυρηθούν εντόνως για τη διαιτησία του Τσέτσιλα και των βοηθών του αλλά και να προστατέψουν την ομάδα από παρόμοιες διαιτησίες στην πορεία του πρωταθλήματος.

Δείτε τις φάσεις στα βίντεο που ακολουθούν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...