ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε καλό δρόμο η ΒΕΡΟΙΑ - Φιλική ισοπαλία στο Παλαιοχώρι (φωτορεπορτάζ)

Αήττητη έμεινε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής κόντρα στον τοπικό Άρη, που συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και τη φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν καλά στοιχεία και σε αυτό τον αγώνα, παίζοντας με δύναμη, πάθος και πίεση σε όλο το γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπανώτας δεν είχε στην διάθεσή του τον Πατσιαβούρα που ένοιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, τους Φωτόπουλο, Λίπε, Βασίλτση που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και τον Κανούλα που πήρε άδεια για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις (αναβολή από το στρατό).

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες έριξαν περισσότερο βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, χωρίς να αποφύγουν κάποια λάθη που για την εποχή αυτή δικαιολογούνται.

Η "Βασίλισσα" μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 1ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακα των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Μπλέτσα.

Μετά το δεκάλεπτο το Παλαιοχώρι ισορρόπησε τον ρυθμό και στο 12' είχε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Χαρίση να σουτάρει έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

Στο 20' νέο σουτ του Χαρίση έξω από την περιοχή, απέκρουσε προσωρινά ο Μπλατσιώτης και στη συνέχεια ο Κωτάκης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι Βεροιώτες απάντησαν ένα λεπτό αργότερα, με το σουτ του Βεργώνη από το ύψος της περιοχής να φεύγει μόλις άουτ!

Στο 36' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ! Ο Κωτάκης σέντραρε από αριστερά, ο Ιγνατίδης με φαλτσαριστό κοντινό πλασέ τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στην κλειστή γωνία του Μπλατσιώτη, που έπεσε σωστά αλλά δεν πρόλαβε να αποκρούσει, γράφοντας το 1-0!

Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος έγινε στο 43' όταν ο Ιγνατίδης δέχθηκε την κεφαλιά - πάσα από συμπαίκτη του και μέσα από την περιοχή, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε, για να κυλήσει η μπάλα παράλληλα προς την Βεροιώτικη εστία και να φύγει άουτ!

Στην επανάληψη με την είσοδο και του Σκαθαρούδη, η "Βασίλισσα" έγινε πιο απειλητική και πολύ γρήγορα έφερε το ματς στα ίσια.

Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο νεοεισελθόν επιθετικός των "κυανέρυθρων" ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από τον Αποστολά, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος (Σκαθαρούδης) ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Οι Βεροιώτες, με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την ισοφάριση, είχαν ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στην συνέχεια χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 54' ο Σκαθαρούδης έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Βεργώνη, αυτός έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!

Στο 61' ο Παπουτσίδης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και μπήκε με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά προ του Βασιλειάδη πλάσαρε άουτ!

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν, με τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο γκολ και να έχουν δύο καλές ευκαιρίες, στις οποίες είπε "όχι" ο Μπλατσιώτης.

Στο 84' ο νεαρός γκολκίπερ της "Βασίλισσας" πρόλαβε με έξοδο και έδιωξε με τα πόδια προ του Ιγνατίδη που έβγαινε μόνος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπλατσιώτης και πάλι έσωσε αρχικά με τα πόδια και πάλι το τετ α τετ του Ιγνατίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ιγνατίδης και πάλι μετά από σέντρα του Καραμπά, έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημητρίαδης με βοηθούς τους Τσιρώνα και Κωνσταντίνου.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Α. Παντζιαράς): Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης Θ., Καραμπας Γ., Μπάμπουρας, Αποστολας, Ταϊρης, Δημητρακοπουλος, Κεφαλας, Χαρίσης, Κωτάκης, Ιγνατίδης.
Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Μάνιος, Σκέμπι, Γιώτας, Ντόμπρος, Αλωπούδης, Κυπαρισσάς, Παραστατίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Ν. Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Μούχαλης, Τσουλχάι, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζιγκερίδης, Κυριακίδης, Ιωάννου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σκαθαρούδης, Μουρατίδης, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μισαηλίδης, Τρούπκος, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...