Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ν. Παπανώτας μιλάει για την κλήρωση  και το 1-1 στο Παλαιοχώρι
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1310 φορές

Ο Ν. Παπανώτας μιλάει για την κλήρωση και το 1-1 στο Παλαιοχώρι

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκος Παπανώτας μίλησε στο kerkidasport.gr, τόσο για την φιλική ισοπαλία 1-1 χθες στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής με τον δυνατό Άρη, όσο και για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η «Βασίλισσα».

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα πραγματοποιήσει ακόμη δύο μεταγραφές, για να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Συγκεκριμένα για την κλήρωση ο Βεροιώτης τεχνικός είπε:

«Για εμάς όλα τα παιχνίδια θα έχουν τον ίδιο ανταγωνιστικό χαρακτήρα και με αυτό το κριτήριο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη.

Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε με παιχνίδι στην έδρα μας και θα πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε πως θα μπορέσουμε να διασπάσουμε πιο εύκολα συμπαγείς άμυνες.

Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα, έχοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες και βλέποντας τα παιχνίδια ένα-ένα.

Με αυτό το σκεπτικό υπολογίζουμε την ομάδα των Γιαννιτσών που θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αφού ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Για αυτό πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το φιλικό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι και εάν θεωρεί ότι το ρόστερ της ομάδας του έχει κλείσει απάντησε:

«Ήταν ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας την περσινή εμπειρία.

Στο πρώτο μέρος δείξαμε κόπωση από τις επίμονες προπονήσεις και δεν είχαμε την φρεσκάδα που θα ήθελα, αλλά στην επανάληψη η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και τις αρετές της, ενώ διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, ειδικά στον επιθετικό τομέα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

Από την Πέμπτη περνάμε στην τελευταία φάση της προετοιμασίας, αυτήν του φορμαρίσματος.

Πιστεύω ότι με δύο ακόμη προσθήκες που είναι να γίνουν, θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε περισσότερες επιλογές».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS