Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το Σάββατο εντός με την Καλλιθέα Καστοριάς η ΒΕΡΟΙΑ - Αλλαγές στα φιλικά
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1489 φορές

Το Σάββατο εντός με την Καλλιθέα Καστοριάς η ΒΕΡΟΙΑ - Αλλαγές στα φιλικά

Η συμμετοχή των συνεργατών του Νίκου Παπανώτα, Αντώνη Νατσούρα, Αποστόλη Χατζάρα, Δημήτρη Χαλκιά σε σεμινάριο προπονητών για την αναθεώρηση των πτυχίων τους ΟΥΕΦΑ Α, ανάγκασε τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ να ματαιώσουν την φιλική αναμέτρηση με την ομάδα των Σαρακηνών Πέλλας.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17/9.

Μία ακόμη αλλαγή στα φιλικά των "κυανέρυθρων" είναι αυτή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με το Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς, ο οποίος θα γίνει αύριο Σάββατο 15/9, αντί της Κυριακής, στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας. Θα είναι το πρώτο φετινό φιλικό της "Βασίλισσας" μπροστά στους φιλάθλους της!

Επίσης, δεν θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος εκτός έδρας φιλικός αγώνας με την Καβάλα, που ήταν να γίνει την Κυριακή 23/9 και αντ' αυτού η ΒΕΡΟΙΑ θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό Κυμίνων, που μετέχει και αυτός στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τέλος το Δημοτικό στάδιο ύστερα από έξι μήνες χωρίς ρεύμα λόγω χρέους της ΠΑΕ, πήρε και πάλι ρεύμα, αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Δήμου και συγκεκριμένα του προέδρου της ΚΑΠΑ Στέργιου Διαμάντη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παλαιοχώρι Αλ. – ΒΕΡΟΙΑ: 0-4
Νεάπολη-ΒΕΡΟΙΑ: 1-2
Φούφας – ΒΕΡΟΙΑ: 1-4
ΑΕΠ Καραγιαννίων - ΒΕΡΟΙΑ: 0-2
Αλμωπός Αριδαίας - ΒΕΡΟΙΑ: 1-2
Κουλούρα – ΒΕΡΟΙΑ: 0 - 6
Παλαιοχώρι Χαλκιδικής – ΒΕΡΟΙΑ: 1 - 1

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σάββατο 15/9: ΒΕΡΟΙΑ- Καλλιθέα Καστοριάς
Τετάρτη 19/9: Κοπανός - ΒΕΡΟΙΑ (Κύπελλο ΕΠΣΗ)
Κυριακή 23/9: ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός Κυμίνων
Κυριακή 30/9: ΒΕΡΟΙΑ - Γιαννιτσά (Πρεμιέρα Γ' Εθνικής)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS