ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1569 φορές

Νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ στο τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα

Τη νίκη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων.

Οι "κυανέρυθροι", που δεν έπιασαν απόδοση ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών, έχοντας λίγες καλές στιγμές στο ματς, ευτύχησαν να σκοράρουν πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κοντινό σουτ του Μπλέτσα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Τσακίρη προς τον τερματοφύλακά του!

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

1' Απρόσεχτο γύρισμα του Τσακίρη μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ο Μπλέτσας «διαβάζει» την φάση και μόνος από το ύψος του πέναλτι πλασέρει και ανοίγει το σκορ.

20' Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο προωθημένος Μουρατίδης πιάνει την κεφαλιά, όμως ο  τερματοφύλακας των φιλοξενουμένωναποκρούει σωτήρια.

50' Μπροστινή πάσα του Πατσιαβούρα για τον Κανούλα, τον φορ της ΒΕΡΟΙΑΣ προλαβαίνει ο Μπαιμάκης που με μπλονζόν μπλοκάρει τη μπάλα.

57' Από δεξιά ο Ιωάννου με εκτέλεση κόρνερ στέλνει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι της εστίας των Κυμίνων, όπου πιο ψηλά ο Μουρατίδης παίρνει την κεφαλιά, όμως πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας της ομάδας του σαν από μηχανής Θεός διώχνει ο Τσακίρης.

63' Ο Μπακάλης σουτάρει με δύναμη έξω από την μεγάλη περιοχή των Κυμίνων, η μπάλα όμως περνάει λίγο άουτ.

82' Παραλίγο ο Μισαηλίδης να πετύχει αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή της ομάδας του, καταλήγοντας αυτή κόρνερ.

83' Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σε κενή εστία, με τον Καράμπελα αρχικά να μην βρίσκει τη μπάλα και τον Τσακίρη στη συνέχεια, που ενώ την βρίσκει… καταφέρνει και την στέλνει από τα δύο μέτρα άουτ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιασωνίδης με βοηθούς τους Μπακάλη, Χαλατζιούκα.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Παπανώτας): Μπλατσιώτης (46' Κοντογουλίδης), Ζούρκος (46' Πατσιαβούρας), Μουχάλης (55' Τσιότρας), Μουρατίδης (80' Ράδης), Μαραγκός (80' Τσουλχάι), Μπακάλης (72' Ζιγκερίδης), Μπλέτσας (77' Λεφίδης), Βεργώνης (80' Σοφιανίδης), Τσικόπουλος (55' Ιωάννου), Κυριακίδης (77' Τρούπκος), Κανούλας (64' Μιχαηλίδης).

ΚΥΜΙΝΑ (Γιώργος Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης (69' Νεσερσιάν), Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης (60' Γιάντσος), Αυγέρος, Αμανατίδης, Ρακαβίνας (84' Κυριακίδης), Καμπέρι (18' λ.τ. Θεοδωρίδης), Καράμπελας, Παρράς (74' Μαραντίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ