ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 680 φορές

Τα είπαν Αποστολίδης-Ανδρώνης για την Γ΄ Εθνική

Είναι γεγονός ότι όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής είναι σε αναβρασμό, αφού βάσει των σχεδίων αναδιάρθρωσης, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αυτές που θα κερδίσουν τα εισιτήρια της ανόδου, ουσιαστικά δεν αλλάζουν επίπεδο, αφού η Football League, μετά την εισαγωγή της Super League 2, θα αποτελεί την τρίτη βαθμίδα κατάταξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κόπος, ιδρώτας και αγώνας μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου θα περάσει δηλαδή χωρίς κάποια ουσιαστική επιβράβευση για κάποια από τις 108 συμμετέχουσες ομάδες. Τουναντίον, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, αυτές που τύποις θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική, ουσιαστικά θα υποβαθμιστούν στο τέταρτο επίπεδο, ενώ όσες υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, ουσιαστικά κάνουν «βουτιά» δύο επιπέδων.

Η ΒΕΡΟΙΑ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, αφού όλα αυτά, αν ισχύσουν, θα σταθούν τροχοπέδη στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στον όμιλό της, για αυτό βρίσκει αντίθετους τους  ανθρώπους της. όλα αυτά περί αναδιάρθρωσης.

Είναι πολύ πρόσφατες οι απόψεις της διοίκησης που εκφράστηκαν δημόσια  από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας Κώστα Μπίκα, ο οποίος  δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά μίλησε και για τους παράγοντες που έχουν επενδύσει χρήματα και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Το χαρακτήρισε αναμφίβολα σοβαρό ζήτημα, γιατί στην ουσία πάλι στη Γ’ Εθνική θα παίξουν.

Για αυτό το ζήτημα, στο περιθώριο του αγώνα της Ν. Ευκαρπίας, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Στέφανος Αποστολίδης μίλησε με τον ομόλογό του του Μακεδονικού Κ. Ανδρώνη, ο οποίος πρωτοστατεί στην προσπάθεια των ομάδων της Γ΄ Εθνικής να αλλάξουν τα της αναδιάρθρωσης.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα και δυναμικά, μαζί με τους άλλους ομολόγους τους, κάτι που θα γίνει σε μία ευρύτερη συνάντηση.