ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 770 φορές

Με σημαντικές απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ στην Αριδαία

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει αύριο Κυριακή στην Αριδαία η ΒΕΡΟΙΑ, όπου στις 4μμ θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Πέραν από την δυναμικότητα των γηπεδούχων, τα πράγματα για τους Βεροιώτες γίνονται δυσκολότερα, λόγω της απουσίας δύο βασικών παικτών τους, των έμπειρων Σκαθαρούδη και Κανούλα. Και οι δύο ταλαιπωρούνται από θλάσεις, ο πρώτος στον δικέφαλο και ο δεύτερος στον προσαγωγό.

Επίσης σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Παπουτσίδης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, όπως και ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος Πεδρίνιο, αφού υπάρχουν δυσκολίες στην έκδοση του δελτίου του.

Παρ΄όλα αυτά στο Βεροιώτικο στρατόπεδο υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η ομάδα θα επιστρέψει αύριο το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Παπανώτας θα πάρει στην αποστολή η οποία θα ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου,τους υπόλοιπους διαθέσιμους  20 παίκτες που είναι οι:  Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Ζυκγερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Μουρατίδης, Μπακάλης, Κυριακίδης, Ιωάννου, Ζούρκος, Βεργώνη, Τσιότρας, Τσικόπουλος, Μουχάλης, Πατσιαβούρας, Ράδης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Τσουλχάι.