ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 925 φορές

Περιμένει Αφρικανό μεσοεπιθετικό, ψάχνει και φορ η «Βασίλισσα»

Πίσω τους αφήνουν στη «Βασίλισσα του Βορρά» το ισόπαλο ματς της Αριδαίας, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στη δεύτερη συνεχόμενη έξοδο, αυτή τη φορά κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΟ Κουφαλίων, σε ένα ματς που θα γίνει το Σάββατο (27/10) αντί της Κυριακής (28/10), λόγω της Εθνικής Επετείου και θα ξεκινήσει στις 3μμ.

Ο Νίκος Παπανώτας δεν υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σκαθαρούδη, που παραμένει τραυματίας, ενώ αντίθετα αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Κανούλας.

Από την διοίκηση συνεχίζονται οι προσπάθειες για έκδοση δελτίου στον Πεδρίνιο, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει χρονοβόρο. Πάντως όλα δείχνουν ότι ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στους "κυανέρυθρους" αφού και στα φιλικά αλλά και στις προπονήσεις δείχνει ήδη μέρος των ικανοτήτων του.

Η ομάδα «καίγεται» για να βρει λύση σε αυτή την νευραλγική θέση του επιτελικού και βλέπει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει άμεσα με τον Πεδρίνιο, λόγω της γραφειοκρατίας που υπάρχει και στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη έως τώρα η έκδοση της μπλε κάρτας του.

Έτσι γίνονται απόπειρες, λίγο πριν την λήξη των μεταγραφών (30/10) να αφιχθεί ένας Αφρικανός μεσοεπιθετικός (Κενυάτης) για να ενισχύσει την ομάδα, ενώ στο στόχαστρο είναι και δύο φορ, προκειμένου να αποκτηθεί ο ένας.