ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1013 φορές

Σπουδαίο διπλό της "Βασίλισσας" στην Έδεσσα

Σπουδαίο διπλό, το πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Εδεσσαϊκό, για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν ανώτερη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ικανοποιώντας τους 300 περίπου φιλάθλους της που την ακολούθησαν στη γειτονική πόλη.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος το ματς ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και τις καλές στιγμές να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά, παρά μόνο μια καλή μεσοαμυντική λειτουργία.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταουσάνη που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ οι Βεροιώτες στο 39’ με εναέριο γυριστό σουτ του Βεργώνη, το οποίο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σοϊλεμέζογλου.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 48’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σκαθαρούδη, ο οποίος βγήκε μόνος με τον Σοϊλεμέζογλου, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια από τον γκολκίπερ του Εδεσσαϊκού!

Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από κόρνερ του Τσικόπουλου από αριστερά, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Εδεσσαϊκού.

Στο 66’ νέα ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Καράμπελα να βγάζει σέντρα ακριβείας από δεξιά και τον Κανούλα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ!

Η ανωτερότητα της «Βασίλισσας» καρποφόρησε τελικά στο 78’ όταν ο Χαντζάρας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καράμπελας στην καρδιά της άμυνας του Εδεσσαϊκού, στόπαρε τη μπάλα και με συρτό γυριστό σουτ έγραψε το 0-1!

Η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ κλείδωσε στο 85’ όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο! Μετά από λάθος γύρισμα παίκτη του Εδεσσαϊκού, ο Καράμπελας βγήκε μόνος με τον Σοϊλεμέζογλου, ο οποίος ανέκοψε τη μπάλα με το χέρι, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει δίκαια με απευθείας κόκκινη. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χαβατίδης.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τη «Βασίλισσα» να παίρνει μια σπουδαία νίκη, που την ξαναβάζει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου!

Καλή ήταν η διαιτησία των Ζαμπαλά, Θανασιά κα Λιόντου (Σ.Δ. Ηπείρου)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Χαβατίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης (52' Γκαρακλίδης), Αβραμίδης (46' Τσουμάγκας), Τούφας, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Ταουσάνης (69’ Τσάκαλος), Λαφαζανίδης (46' Κωνσταντινίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης (84' Σοφιανίδης), Μπλέτσας (90' Τσουλχάι), Κανούλας, Σκαθαρούδης (59' Καράμπελας), Τσικόπουλος (55' Χατζάρας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12/11