ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 613 φορές

Θεοδοσιάδης: "Πήραμε αυτό που αξίζαμε" - Σαπάνης: "Μέτρησε το όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ"

Στις δηλώσεις τους, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Εδεσσαϊκού με τη ΒΕΡΟΙΑ (0-1), οι προπονητές των δύο ομάδων χαρακτήρισαν δίκαιη τη νίκη της "Βασίλισσας".

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη δίκαιη και η οποία θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια. Μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή, δουλεμένη ομάδα που κάνει τα τελευταία χρόνια μια αξιοζήλευτη και οργανωτικά και αγωνιστικά, με έναν πολύ αξιόλογο προπονητή.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρουμε, κάτω από υπομονή. Κυριαρχήσαμε και στο αμυντικό κομμάτι, στις περισσότερες μονομαχίες, αλλά και στο επιθετικό.     

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί το τελευταίο δεκαήμερο που ανέλαβα την ομάδα δουλεύουμε σκληρά και σήμερα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, οι παίκτες πήραν αυτό που αξίζουν, δηλαδή τους τρεις βαθμούς.

Αυτό που προέχει για εμάς είναι η σκληρή δουλειά στην καθημερινότητά μας έτσι ώστε να βάζουμε ένα λιθαράκι σε κάθε αγωνιστική και κάθε μέρα, για να φτάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και να έχουμε πετύχει τους στόχους. Τα κεφάλια κάτω, δεν έχει γίνει τίποτα και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με τη Νίκη Αγκαθιάς.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε σήμερα από τη Βέροια για να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών.

Είναι τιμή χαρά που έχω δίπλα μου τον Ηλία, ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Ξεκινήσαμε μαζί το ποδόσφαιρο από τη Νάουσα και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε και η ομάδα μεταμορφώθηκε και παίρνει νίκες, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε:

«Το κυρίαρχο στοιχείο ήταν να προσεγγίσουμε τους παίκτες ψυχολογικά, κάτι το οποίο το έχουμε καταφέρει, αλλά χρειάζεται κι άλλο. Από κει και πέρα στο τακτικό πλάνο ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα απ' όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανταποκρίνονται στα «θέλω» τα δικά μου και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα».

ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΑΝΗΣ (Εδεσσαϊκός):

«Ευχαριστώ τον φίλο και συνάδελφο για τα καλά του λόγια και του εύχομαι κι εγώ ότι καλύτερο στην καινούργια του ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι δυστυχώς είναι μια οδυνηρή ήττα για εμάς. Φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ότι δεν η εικόνα μας αυτή που περιμέναμε να δούμε σήμερα. Δεν προδίκαζε τίποτα για μένα και η εικόνα της ομάδας στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, γι αυτό που είδαμε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε πολλά προβλήματα και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μου έφταναν ούτε οι τέσσερις αλλαγές για να μπορέσω να επαναφέρω την ομάδα στην καλή της εικόνα. Προς στιγμήν, στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν, καταφέραμε λίγο να κρατήσουμε τη μπάλα, να ηρεμήσουμε το παιχνίδι, αλλά μας διέκρινε μια ανεξήγητη νευρικότητα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν προήλθε στο μεγαλύτερο βαθμό από την αντίπαλη ομάδα. Νομίζω ότι προέρχεται από εμάς τους ίδιους.

Είναι μια δίκαιη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ και συγχαρητήρια. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε πάνω σ' αυτά τα λάθη που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Σε ερώτηση για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Ηλίας Σαπάνης απάντησε:

«Την περιμέναμε έτσι ακριβώς όπως αγωνίστηκε. Είχαμε δουλέψει πάνω στην σημερινή ΒΕΡΟΙΑ. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η φοβία που δείξαμε στο να κτίσουμε επιθέσεις από πίσω, κάτι που το κάναμε σε άλλα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν μέσα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μέτρησε τόσο πολύ το όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ, που προφανώς κάτι τέτοιο συνέβη. 

Η ΒΕΡΟΙΑ στις μονομαχίες υπερτέρησε, σε κάτι που υστερούμε μιας και οι δυνατότητές μας σε ταχύτητα και κυκλοφορία, κάτι που δεν δείξαμε σήμερα στο γήπεδο».