ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 654 φορές

Καράμπελας: "Να παίξω με τη ΒΕΡΟΙΑ στη Football League"

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Στάθης Καράμπελας, με καταγωγή από Γιαννιτσά και θητεία σε Κ20 ΑΕΚ, Εδεσσαϊκό την προηγούμενη διετία (ξεχώρισε με τις παρουσίες του) και Αιγινιακό το καλοκαίρι (αποχώρησε πρόωρα), ήταν ένα από τα δυο αποκτήματα της τελευταίας στιγμής για τους “ροσομπλού”, μαζί με τον Δήμο Χαντζάρα.

Ο Καράμπελας βοηθά στην ανάκαμψη της “Βασίλισσας”, πετυχαίνοντας το γκολ στο πρόσφατο διπλό στην Έδεσσα, ενώ μιλά στον “arenafm.gr” για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής, εντός με την αήττητη Νίκη Αγκαθιάς και τη γενικότερη προσπάθεια διάκρισης φέτος:

"Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το νέο προπονητή μας, για να “βγάζουμε” στο γήπεδο οτι μας ζητά. Με υγεία και υπομονή, η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να πετύχει το στόχο του πρωταθλήματος. Με αυτό το όνομα και αυτό το ρόστερ, δεν μπορείς να στοχεύσεις σε κάτι λιγότερο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Νίκη Αγκαθιάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και εμάς. Στη ΒΕΡΟΙΑ κάθε ματς είναι κίνητρο, δεν εξετάζουμε αν η Αγκαθιά είναι αήττητη και αν είναι ομάδα της περιοχής ή όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί νικών και την αντεπίθεσή μας".

Για να συνεχίσει ο Καράμπελας:

«Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και μας απασχολεί η διαρκής βελτίωση. Ατού μας είναι η ομοιογένεια και το καλό κλίμα, το σύνολο και η ομαδικότητα. Θα προσπαθήσω να κάνω χαρούμενους αυτούς που με πίστεψαν, να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου.. Ιδανικό για μένα είναι να παίξω Φούτμπολ Λιγκ με τη ΒΕΡΟΙΑ. Είμαι ευχαριστημένος, θέλω να συνεχίσω να βοηθώ μετά το γκολ στην Έδεσσα. Πρώτη φορά πήραμε δυο σερί νίκες. Ήταν τρίποντο διπλής αξίας, εκτός έδρας και με ανταγωνιστή. Και ο Εδεσσαϊκός βλέπει ψηλά και εκεί έπαιξα δυο χρόνια. Πήρα εμπειρίες, βοήθησα και βοηθήθηκα. Ήταν ένα διπλό υπομονής, το γκολ ήρθε σε καλό σημείο και η επιτυχία οφείλεται εν πολλοίς στο καθαρό μυαλό".