ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 755 φορές

Με Κυριακίδη η ΒΕΡΟΙΑ στο Ημαθιώτικο ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για το τοπικό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με την ΑΓΚΑΘΙΑ, το οποίο θα αρχίσει στις 15:00 και θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Στη «Βασίλισσα» μετά την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή επί του Εδεσσαικού, αλλά και η πολύ καλή απόδοση που είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι , αισιοδοξούν ότι θα προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλο ένα τρίποντο, χωρίς να παραγνωρίζουν την δυναμικότητα της ΝΙΚΗΣ, που ομολογουμένως πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα αξιόλογο σύνολο.

Στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη θα είναι ο Κυριακίδης, που απουσίαζε από το τελευταίο παιχνίδι με τον Εδεσσαικό, ενώ από την αποστολή που απαρτίζεται από 20 παίκτες, απόντες είναι οι Παπουτσίδης, Μισαηλίδης και ο Ζυγκερίδης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Η 20άδα αποτελείται από τους: Μπλατσιώτη, Κοντογουλίδη, Μπλέτσα, Μπακάλη, Ιωάννου, Ζούρκο, Βεργώνη, Κανούλα, Τσικόπουλο, Μουχάλη, Μαραγκό, Τσουλχάι, Σκαθαρούδη, Μουρατίδη, Χαντζάρα, Καράμπελα, Σοφιανίδη, Λεφίδη, Κυριακίδη και Μυλωνά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 18/11 (15:00)
ΒΕΡΟΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟ Κουφαλίων 
Μελιτέας Μελίτης - Εδεσσαϊκός 
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΑΣ Γιαννιτσά 
Άρης Παλαιοχωρίου - Μακεδονικός 
Αλμωπός Αριδαίας - Ερμής Αμυνταίου 
ΑΠΕ Λαγκαδά - ΠΟ Τρίγλιας